Şimdi Ara

>>>([{Satılık steelseries ve razer oyun ekipmanları.}])<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 &gt;&gt;&gt;([{Satılık steelseries ve razer oyun ekipmanları.}])&lt;&lt;&lt;
    Resimlerde gördüğünüz oyun ekipmanları satılıktır ürünler yurtdışından bir NAVI manyağı tarafından gönderildi. Ürünlerin kutuları yoktur kolileyip kargolayabilirim İstanbul dışında olanlara. İstanbul içi anadolu yakasında olan varsa bir zahmet Sultanbeyli'ye gelip elden teslim alabilir. Ürünler sıfırdır.
    SteelSeries Siberia V2 Navi Edition : 200 lira
    STEELSERIES QCK NAVI OYUN MOUSEPAD 400 x 450 x 4 mm : 50 lira - "ebaturab" nickli arkadaşıma satılmıştır.
    Razer Deathadder 2013 : 150 lira - "ebaturab" nickli arkadaşıma satılmıştır.
    Ürünlerin hepsini bir almak isteyen olursa fiyat konusunda güzellik yaparım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 999999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hayırlı satışlar

pm
  • speedyDNA kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler pm'ye cevap verildi.
  • Mouse'da herhangi bir sorun var mı ?
  • Herhangi bir sorun olsa bunu belirtirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ayıptır sorması mouse satma sebebiniz nedir ?
    millet bunları bilirse sizin içinde iyi olur müşteri içinde
  • Kendim logitch g402 mouse kullanıyorum mouse pad ve kulaklığımda logitech bunlar elimde kaldı 2 elime birden mouse alamam yah 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mouse ve Mousepad tarafımdan satın alınmıştır.
  • Arkadaşlar mouse ve mouse pad satılmıştır. Elimde sadece SteelSeries Siberia V2 Navi Edition kaldı bilginize.
  • ebaturab kullanıcısına yanıt
    Mousepade 50 lira vermek 😂😂😃

• Mouse pad'in yurtdışı fiyatı 30 dolar böyle saçma sapan yorumlarını forum dışı/topik bölümünden yapabilirsin.

Burası goy goy yapma yeri değil hadi ikile

Bu arada tüm ürünler satılmıştır ilginiz için teşekkürler satın alan arkadaşlara referans ilanı göndericem dönüş yaparlar ise sevinirim.
  • Hahahahahahahahaha mouse pade 50 lira vereceğine gider 5 TL'lik alır 45 liraya da oyun alır 😂😂😂😂😂

• Kardeş başlı başına bir troll sün onu anladık ama yemin ederim senle uğraşacak boş vakite sahip değilim git başka yerde eylen gözünü seveyim.

• Troll yapmadım ona o kadar para vermenin hatanokdugunu söyledim ama bakıyorum ki silkelenmekten memnunsun

• Silkelenmek derken neden kastettiğini anlamadım. Neyse boş muhabbeti keselim artık midem bulandı senden ciddi anlamda tiksindim.

Defol git şurdan!
  • Ürünleri (mousepad+Mouse) ben satın aldım ve satıcı arkadaşa ilgisi ve hızlı kargo için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.