Bildirim
Satılık SUPERBOX Huawei B618 600 Mbps 4.5G Cat.11 LTE Modem Turbo VINN
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Kondisyon
#Kullanılmış
Giriş
-
Bunu alacak kişi ne yapmalı sence ne amaçlı kullanmalı Turkcell diyor ki Sen de istediğin kadar cihaz olsun diyor ben o cihazı kabul etmiyorum diyor sana diyor 0'dan cihaz vereceğim diyor 24 ayda diyor taahhüt yapıyorum diyor bu durumda Bu cihazı alan kişi ne yapacak -
Nemi yapıcak ? siz bu cihazı aldığnız zaman turkcelle bağlı kalmak zorunda değilsiniz istediğniz operatörün data hattını kullanabilirsiniz teknle ile bazen tura gidiyorum yunanistan adalarında kullanabilmek için kontürlü data sim cardı bile takıyorum çalışsın diye Turkcell size cihazı veriyor 2 yıl tahhütte yapıyor siz 5 yıl sonra bile kapattığnızda hattı cihazı sizden geri alıyor almaz ise 1899 liradan size faturalandırıyor alanın bu şekilde işine yarıyacak ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Data sim kart hangi firmanin sınırlımı -
İsteğinize ve bütçenize bağlı hangisi olursa ben yine turkcell kullanıyorum ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X