Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK TAKASLI BLACKBERRY 9700 BOLD Satın Al 13 Temmuz 2014 21:54 1 1 SATILIK TAKASLI BLACKBERRY 9700 BOLD Arkada?lar uzun zamandyr kullandy?ym cyhazymy satmak yada takaslamak ystyyorum.Üstüne çok bir ücret veremem.Benim için özellikle önemli olan tango veya facetyme ile görü?me yapmak.whatsapp olmasy.Benim cyhazda whatsapp var ama görüntülü konu?ma yok o yüzden de?i?tiriyorum.Ylginize te?ekkür ederim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 185 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Takaslı Sony PSP 3004 Wi-Fi +3 orjinal oyun+taşıma kılıfı ve orjinal sarj aleti İÇ EKRAN KIRIK!!! DIŞI TAŞ GİBİ A7 A700 Satılık Samsung KZOOM iç ekran kırık parça niyetine Satılık İphone 4 16 gb Beyaz