Şimdi Ara

Satılık-Takaslık Canon EF-S 55-250mm f/4.0-5.6 IS lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon EF-S 55-250mm f/4.0-5.6 IS Telephoto Zoom Lens hiç kullanılmamıştır. 04.05.2010 faturalı olup 2 yıl uluslararası garantisi vardır.Son fiyatı 480 tl kargo dahil..Makul takas tekliflerine açığım...inceleme için burdan bakabilirsiniz..

http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Cameras/EF_Lenses/Image_Stabilization_Lenses/EF-S_55-250mm_f_4-5_6_IS/index.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choxexy -- 11 Eylül 2010; 11:19:42 >

• erkaylar garantili mi yurt dışı garantilimi???
  • Hollanda dan havaalanından alınmıştır..Made in Malaysia'dır..Faturası mevcut zaten faturadada yazıyor 2 yıl uluslararası garanti diye..269 Euro fatura tutarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choxexy -- 2 Ağustos 2010; 18:14:26 >
  • herhangi bir arızada Türkiye de hiçbir ücret ödemeden yaptırabiliyoruz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyta

herhangi bir arızada Türkiye de hiçbir ücret ödemeden yaptırabiliyoruz dimi?

[DHTUBE=2 yıl uluslararası garantisi var] ama malesef canon bu uluslararası grantiye Türkiye'yi dahil etmemiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: choxexy

Hollanda dan havaalanından alınmıştır..Made in Malaysia'dır..Faturası mevcut zaten faturadada yazıyor 2 yıl uluslararası garanti diye..269 Euro fatura tutarı..

Kısacası Türkiye'de garantisi yok. Erkayalar, evrenin en müşteri karşıtı Canon temsilcisi olduğu için uluslararası garantiyi pek ciddiye almıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Hollanda dan havaalanından alınmıştır..Made in Malaysia'dır..Faturası mevcut zaten faturadada yazıyor 2 yıl uluslararası garanti diye..269 Euro fatura tutarı..

Kısacası Türkiye'de garantisi yok. Erkayalar, evrenin en müşteri karşıtı Canon temsilcisi olduğu için uluslararası garantiyi pek ciddiye almıyor!

Aynen öyle ama sıfır lens içinde garanti aranılması ihtiyaçmıdır tartışılır tabi..Şahsen ben elektronik cihazlar dışında garantiyi bir ihtiyaç olarak görmüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen öyle ama sıfır lens içinde garanti aranılması ihtiyaçmıdır tartışılır tabi..Şahsen ben elektronik cihazlar dışında garantiyi bir ihtiyaç olarak görmüyorum..

Lens garantisi AF motorunda, Zoom mekanizmasında yada IS sisteminde oluşabilecek problemler için yararlıdır. Gereklidir demiyorum ama yararlıdır. Fakat sırf bunun için TR fiyatlarıyla %30 daha fazla para vermeye değermi; orası tartışılır.

55-250 IS, tam istediğim lens. Ancak bu aralar fiyatı beni aşıyor 0 olarak ne yazıkki.

Umarım hakkını vererek kullanacak birileri alır; çünkü cidden iyi lenstir! Hayırlı satışlar.
  • s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaci -- 12 Kasım 2010; 10:38:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.