Şimdi Ara

Satılık/Takaslık Çipli Xbox 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arcade kabin yapma niyetim vardı fakat yer sıkıntısı yüzünden yapamayacağım kesinleştiği ve fazla vakit ayıramadığım için, uzun süredir rafa kaldırdığım ürünü meraklısına satabilirim. 2 senedir sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum.

Cihaz Hakkında :

Aladdin 2 çipli 1.6 versiyon Xbox.

-Şu an içinde 500Gb Seagate ide Hdd Takılı. İçinde 400Gb veri vardır.
    -Xbox Media Center, Evox vs kurulu, Xbox Media Center ile açılır.
    -Mame,N64,Snes,Nes,Genesis,Master System,Amiga,C64,Atari, GBA vs. hemen hemen tüm romlarıyla beraber yüklüdür. (Cihazı bulundurma amacım bu seçenek)
    -Uzaktan Kumandası vardır. Piyasada Divx, Sd film oynatan belki de en iyi makine olduğunu kullananlar söyler. Uygun kodlanmış 720p filmleri de oynatır fakat component kablo ile bağlamadıktan sonra büyük bir fark görmezsiniz. Tüplü Tvsi olanlar sadece film için bile düşünebilir.
    -1 adet joypadi vardir. İhtiyaç halinde düşük bir ücretle 2.sini ayarlayabilirim.
    -Usb mod yaptım cihaza. 2 adet usb girişi vardır. Bu girişlerden 4GB a kadar flashbellekleri görür. Film izlemek veya dosya transferi için kullanabilirsiniz. Linux kullanacaksanız mouse,klavye takabilirsiniz. (Harddiskte Linux vardır fakat yeşil görüntü veriyor. Makine Versiyonu veya çiple alakalı sanırım. Bilgisi olanlar detaylandırabilir.)
    -RGB Scart kablosu, elektrik kablosu.
    -Göze batacak çiziği vs bulunmamakta.
    -Dvd sürücüsünde, hemen hemen tüm xboxlarda görünen eject tuşuna basinca kapağin takilması problemi var. Dvd kullanmaya pek ihtiyaç bırakmadığı için önemsemedim (Network üzerinden veya flashbellekle dosya atabilirsiniz). İçinde dvd bırakırsanız açılış ve kapanışta takılma olmaz. Dvd yok ve açılmazsa bir tokat atarsanız kendine gelir Dvd okumasında en ufak bir kusur bulunmamaktadır.

Cihaz bu haliyle 250 TL dir.
    2. Bir seçenek olarak 60 GB ide HDD ile beraber 180 TL olur. Bu harddiske sadece işletim sistemi ve emulatorler yüklenecek.

Fiyatlar sondur. Bana zaman içinde toplam maliyetini, harddiskini doldurmak için harcadığım zamanı düşününce bedava gibi birşey verdiğim fiyatlar

Takas seçeneği yoktur. Üzerine para vererek belki 3DS ile takas olabilir veya 60gb lik haliyle r4 veya benzeri bir karta sahip temiz bir ds lite ile birebir takas ta olabilir.

Satış elden olacaktır. İstanbul içi test ederek alabilirsiniz (Pendik-Kurtköy). İş dolayısıyla kargoya vakit ayıramıyorum o yüzden sadece elden satış.
    Kaliteli bir fotoğraf makinem olmadığından fotoğraf çekmedim. Ufak tefek bir iki çizik dışında sıfır gibidir. Joypad mekanik olarak kusursuz görsel olarak 10 üzerinden 7 alır

İlgilenenler ve yazdıklarım dışında sorusu olanlar PM gönderebilir.

Cihaz Satılmıştır. İlgilenen herkese teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 12 Eylül 2011; 8:42:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 10 numara satıcı makinada pek yabancı gelmiyor aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

10 numara satıcı makinada pek yabancı gelmiyor aslında.

Tşkler Senden aldığım xboxu seneler önce takaslamıştım. Pişman olunca bunu almıştım sonra Sana tanıdık gelen tarafı o 500 lük harddiski takmak için biosu flashlamam gerekti. Sana danışmıştım olayı

Lafı geçmişken ignatius Türkiyedeki en bilgili xbox ustalarından birisidir işi düşecek olan eklesin adını bir yere derim

• Hocam bende de xbox var ve satmayı planlamıyorum. Bu xbox flaş olayı konusunda sizden yardım rica edebilir miyim :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu`
    Hocam bende de xbox var ve satmayı planlamıyorum. Bu xbox flaş olayı konusunda sizden yardım rica edebilir miyim :?

Eğer cihaz yüksek kapasiteli harddiski tam kapasite ile görmezse (görebilir de çipe göre değişebilir durum) aşağıdaki başlıktakini uygulayabilirsin. Yalnız işin riski var. Yazma sırasında elektrik kesilmesi cihazın açılmamasına sebep olabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_27762784/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• Hey gidi günler...
  • Güzel cihaz gerçekten, shemnue 2 için bile alınır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.