Şimdi Ara

Satılık & Takaslık GBA, Famicom, GB, Wii oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo Wii
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler gelir-gider dengesi adına oynadığım ve artık oynamayı düşünmediğim bazı şeyleri satmak istiyorum. Detaylı resim ve bilgi için bana özelden ulaşabilirsiniz. İzmir içi elden teslim edilebilir, isteyene alışveriş sitelerinden ilan da açarım. Resimlerin tamamı oyunlara aittir ve aksi belirtilmedikçe bütün oyunlar orijinaldir. Toplu alımda indirim de olur, takas ise PS3 oyunlarıyla yapılabilir:

8 ADET ORİJİNAL FAMICOM KARTUŞU: 8'i de orijinal Famicom kartuşları:. Tamamı dil problemi olmayan oyunlardır: Fiyatlar resmin üzerindedir ya da PS3 oyunlarıyla takaslık

3 ADET ORİJİNAL GAMEBOY KARTUŞLARI: Hepsi de orijinal Gameboy kartuşları. Tamamı dil problemi olmayan spor ve bulmaca oyunlardır. Çalışmaları kusursuzdur. Tanesi 10 tl, hepsi toplam 25tl ya da PS3 oyunlarıyla takaslık

GUITAR HERO: VAN HALEN (Wii): Sıfır paketinde, hiç açılmamış PAL böle ve İngilizce. Oynarım diye aldım ama sanırım buna sıra gelmeyecek. 10tl  ya da PS3 oyunlarıyla takaslık

MARIO GOLF: ADVANCE TOUR (GBA): Sıfır paketinde, hiç açılmamış Avrupa bölge ve İngilizce. Elimde 2 adet olduğu için oynamadığımı satıyorum. 40tl ya da PS3 oyunlarıyla takaslık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knighTeen87 -- 23 Temmuz 2017; 14:38:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS3 OYUNLARI
    16 yıl önce açıldı
    Satılık kutulu PS4 Oyunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.