Name : kill_tr Build : Ful STR Glavier LvL : 90 Wolf : 81 (Noname) Server:Greece Pet : tavşan (kill_tr1907) İtem durumu:+5 garment set ve +7 glavie Banka:8 dg ve 9 dg itemler var weapon fln Mesleği:Tief (orjinal tiefliği vardır) dress:2 Tane dres i var biri beyaz kıyafet öbürsü ise mavi şovalye kyafeti İstenilen Çar tks:Blader Olabilir eu dan varrior chineden hepsi tercihimdir favorim blade Fiyat :400TL msn:crisis_kid1@hotmail.com AÇIKLAMA ARADAŞLAR ÇARIM GERÇEKTEN ÇOK SAĞLAMDIR ÇOK EMEK HARCADIM YOK YOK DİYE BİLİRİM Bİ ÇARDA OLMASI GEREKEN BÜTÜN HERŞEY VAR OYNAMASI ÇOK ZEVGLİ VE SERVERİNDE TANIMAYAN YOK DİYE BİLİRİM GUİLDİ SAĞLAM ÇOK İYİ DOSTLUKLARI VARDIR BLOCK KİŞİ SAYISI 0 DIR PARA DURUMU KENDİNE YETİCEK DUUMDA PARASIZ KALMADIM ALLLAHA ŞÜKÜR TAKAS İŞİNE GELİNCE ARKADAŞLAR LÜTFEN CİDDİ OLANLAR EKLESİN ŞUANA KADAR ÇOK ÜÇKAĞITÇI TANIDIM ONUN İÇİN YEMEM VE TAKA EDİCEK ARKADAŞLARIM ÇARIMA UYUCAK Bİ ÇAR YANİ BENİM ÇARIMDA +5 SET VAR SENDE NPC KABULÜM DEĞİLDİR ŞİMDİLİK BUKADAR GERİSİNİ MSN DE KONUŞURUZ SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARINIZA AÇIĞIM
NoT:BAZI REZİMLER 200 kb tı aaştığı için az resim koyucam skil tablosu aşıyo onun için msn de hallederiz sorun olmaz
Konunuz aşağıdaki linkte belirtilen 7. Maddeye aykırıdır.. Bir önceki konunuza 9. madde yazmıştım.. Yanlışlıkla oldu onu düzelttim