Şimdi Ara

satılık takaslık izmir asus 7950 dcu top 750tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Susqunface

quote:

Orijinalden alıntı: trance86

aynen abi ya 680 yada 7970 almassam uyuyamam geceleri

çok fark edicekmi 680 le 7950? :)

dostum sen ne içiyosun böyle

gtx680, hd7970 i bile geçiyor

bence sen iyice bir araştır anlamadığın belli

• pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

fiyat da kart da bence harika, ayrıca garantili olması da inanılmaz alınası kılıyor.

hayırlı satışlar kardeşim...

Tşkkür ederim kardeşim saolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende GTX 680 almak istiyorum baya bir araştırdım, özellikle Adaptive VSyns özelliği çok harika birşey, birde FXAA ve TXAA teknolojileri var daha az performans kaybı ile köşe ve doku yumuşatma yani AMD kartlara göre sadece fps değerli olarak yarışan bir kart değil, GTX 6xx serisi, birde ilana yapılan yorumlar fiyat çok iyi harika gibi yorumlar var bence fiyat öyle çokta iyi değil şuan forumda 700-900 tl arası GTX670 ve GTX680 ler var daha bugün GTX680lerden biri 800 liraya satıldı vs vs yani 7950 için bence fiyat yüksek, iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laroz

bende GTX 680 almak istiyorum baya bir araştırdım, özellikle Adaptive VSyns özelliği çok harika birşey, birde FXAA ve TXAA teknolojileri var daha az performans kaybı ile köşe ve doku yumuşatma yani AMD kartlara göre sadece fps değerli olarak yarışan bir kart değil, GTX 6xx serisi, birde ilana yapılan yorumlar fiyat çok iyi harika gibi yorumlar var bence fiyat öyle çokta iyi değil şuan forumda 700-900 tl arası GTX670 ve GTX680 ler var daha bugün GTX680lerden biri 800 liraya satıldı vs vs yani 7950 için bence fiyat yüksek, iyi satışlar.

bedava verelim kardeşim yanında hediye olarak bi tane 680 veriyoruz yetişen alıyor

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laroz

bende GTX 680 almak istiyorum baya bir araştırdım, özellikle Adaptive VSyns özelliği çok harika birşey, birde FXAA ve TXAA teknolojileri var daha az performans kaybı ile köşe ve doku yumuşatma yani AMD kartlara göre sadece fps değerli olarak yarışan bir kart değil, GTX 6xx serisi, birde ilana yapılan yorumlar fiyat çok iyi harika gibi yorumlar var bence fiyat öyle çokta iyi değil şuan forumda 700-900 tl arası GTX670 ve GTX680 ler var daha bugün GTX680lerden biri 800 liraya satıldı vs vs yani 7950 için bence fiyat yüksek, iyi satışlar.

bedava verelim kardeşim yanında hediye olarak bi tane 680 veriyoruz yetişen alıyor

Kusura bakmayın ben ilana gelen mesajların tarihlerine bakmamışım, kart 8 aydır satıştaymış zaten ,sanırım 900 liradan 750 ye kadar inmişsiniz zaten ama ben bu forumdaki bazı ölücü tabiri kullandığınız kişilerden değilim, ikinci el piyasası insanı satıcı olarak değil alıcı olarak memnun etmeye daha yatkın tabi şahsi fikrim, ben şuan GTX 560 kullanıyorum %25 indirimle vatandan 370 liraya almıştım daha 1 sene olmadı şimdi 200 lira eder mi bilmiyorum, ağustosta Logitech G27 aldım sadece 3 gün kullandım o gün bugündür kutusunda duruyor ama satamıyorum neden çünkü verdiğim paranın yarısına gitmez, bu nedenle ilan dahi açmadım, siz 750 lira fiyat biçmişsiniz kim bilir alırken ne kadar fazlasını vermiştiniz insan tabi ki acıyor, fiyatlar öyle garip ki insan şaşırıyor forum dışında sanalpazarda 7970 OC sürümü var peşin fiyatına 12 taksit alma şansı ile 899 istiyor( şimdi aklıma rahmetli Kemal Sunalın "900 olsa nasıl alırdık" espirisi geldi ) yada bir önceki mesajımda GTX 680 kartlara 800 lira fiyat biçiyorlar bu inanılması güç hakikaten, şimdi aklıma geldi zamanında 700 liraya aldığım PSPye şuan 100 lira veriyorlar kesinlikle elimi dahi sürmüyorum (3DS XL aldım 1 hafta önce) ama satmıyorum 700 lira verdiğim bir aleti 100 liraya satmak bana enayilik gibi geliyor ürün ne kadar eski olursa olsun, bu nedenle ilanınızı baltaladığımı düşündürdüysem gerçekten kusura bakmayın, umarım istediğiniz fiyattan satılır.

• quote:

SIFIR KUTUSUNDA İSTANBUL BOGAZİÇİ GARANTİLİ GARANTİSİ 15/03/2012 TARİHİNDE BAŞLAMIŞTIR KARTTA HİÇ BİR PROBLEM YOKTUR REFENSLARI OLAN KİŞİLERE ÖNCE şKARGO SONRA KART ŞEKLİNDE OLUR İL OLARAK İLK TERCİHİM İZMİRDİR KARGO ALICIYA AİTTİR
    FİYAT=750

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm

• pm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

boğaziçiden alınmış olması türkiyede başka bir yerden garantisi yok anlamına mı geliyor?

diğer boğaziçi ürünleri gibi yurtdışından getirilmiş ürün müdür?

Türkiyede distribütör garantisi var mıdır?

Sorulara bak Allah aşkına yaa, yemin ediyorum ömür törpüsü

Boğaziçinden alınmaysa başka yerden garantisi yokmuymuşmuş
    Heryerden garantisi var kartın; aeg, profilo, siemens ve bilimum markaların teknik servislerinde kartı ücretsiz tamir ettirebilirsin hemde bir ömür, ne diyorsun bu duruma? Gtx460 larının üstüne teklifin nedir, seni dinliyoruz???

Unutmadan onuda cevaplayayım: Boğaziçinin yurtdışından getirdiği kartlardan değil bu, Kayseri'deki fabrikada ürettiğinden, için rahat olsun yani

harikasın çağlayan aga böyle bi soruya en güzel cevap böle verilirdi:)

sesli güldüm hehe

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.