Şimdi Ara

satılık takaslık izmir asus 7950 dcu top 750tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SIFIR KUTUSUNDA İSTANBUL BOGAZİÇİ GARANTİLİ GARANTİSİ 15/03/2012 TARİHİNDE BAŞLAMIŞTIR KARTTA HİÇ BİR PROBLEM YOKTUR REFENSLARI OLAN KİŞİLERE ÖNCE şKARGO SONRA KART ŞEKLİNDE OLUR İL OLARAK İLK TERCİHİM İZMİRDİR KARGO ALICIYA AİTTİR
    FİYAT=750

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trance86 -- 13 Ekim 2012; 10:39:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kartı 1 hafta önce arkadaşa ben sattım, hem üründen hemde arkadaştan kimsenin en ufak şüphesi olmasın, hayırlı satışlar
  • teşekkür ederim abi senin gibi saygın bi kişinin benim ilanımda bu şekilde bi mesajı olması bana çok gurur verdi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: trance86

teşekkür ederim abi senin gibi saygın bi kişinin benim ilanımda bu şekilde bi mesajı olması bana çok gurur verdi ..

Eyvallah... 1 hafta oldu kartı vereli ama, sardı seni bi gtx680 sevdası, hayır olsun bakalım...
  • quote:

aynen abi ya 680 yada 7970 almassam uyuyamam geceleri

çok fark edicekmi 680 le 7950? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susqunface -- 26 Mart 2012; 13:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susqunface

quote:

çok fark edicekmi 680 le 7950? :)

Testlere bakınca baya fark ediyor ama yinede kullanıp görmem lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trance86 -- 26 Mart 2012; 13:20:07 >

• Bence dostm daha farklı uğraşlar bulmalısın günah yani bu kadar paralar :) neler yapılır o paralarla birkaçtane site vs aç hem para alırsın zamanla hem can sıkıntın gider.
    Teknolojinin sonu yok bugün aldğını bir süre sonra beğenmessin yada yetersiz geldiğini düşünürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Bence dostm daha farklı uğraşlar bulmalısın günah yani bu kadar paralar :) neler yapılır o paralarla birkaçtane site vs aç hem para alırsın zamanla hem can sıkıntın gider.
    Teknolojinin sonu yok bugün aldğını bir süre sonra beğenmessin yada yetersiz geldiğini düşünürsün.

Haklısın dostum. Zaten en sonunda program yazmaya baslicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Bence dostm daha farklı uğraşlar bulmalısın günah yani bu kadar paralar :) neler yapılır o paralarla birkaçtane site vs aç hem para alırsın zamanla hem can sıkıntın gider.

Haklısın dostum. Zaten en sonunda program yazmaya baslicam

Bende cok paralar harcadım valla bu donanımlara hastalık bu mümkün mertebe bu yere griiceksen donanım bölümüne girme insanın haklı celiniyor.dünya paralarımız gidiyor sonu yok bu işin ben bu siteye girmeden önce bir pcyi en az 3 sene kullanıyordum rahatlıkla her ihtiyacımı görüyordu.yani şuan belli seviye kartlar zaten belli çözünürlükte her ihtiyacını karşılar her oyunuda takılmadan rahatlıkla akıcı oynarsın bilmem ne ufak detay görmek içn dünya paralar harcanıyor.

900 Tl bende olucak alırım 2-3 tane güzel domain kurarım site hostnu herşeyini peşinde öderim hem içerik ekler zaman harcarım hemde adsense reklamı alır para kazanırım :)

• guzel satıcı,guzel ürün,hayırlı satıslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mateeryal

guzel satıcı,guzel ürün,hayırlı satıslar...

saol kardeşim o senin güzelliğin :))

• s.a ne kadar mantıklı ki ondan al sonra başkası alsın o da başkasına satsin bana iç dooğru gelmiyor yinede hayrlı satişlar
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: saban23

s.a ne kadar mantıklı ki ondan al sonra başkası alsın o da başkasına satsin bana iç dooğru gelmiyor yinede hayrlı satişlar

merhaba bu kart zat4en sıffır alınmış bır kart sen alırsan 2. sahıbı olursun bırseyde kabetmezsın sıfır kart ıle arasında olan fark senın cebıne kalır dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

quote:

Orijinalden alıntı: saban23

s.a ne kadar mantıklı ki ondan al sonra başkası alsın o da başkasına satsin bana iç dooğru gelmiyor yinede hayrlı satişlar

merhaba bu kart zat4en sıffır alınmış bır kart sen alırsan 2. sahıbı olursun bırseyde kabetmezsın sıfır kart ıle arasında olan fark senın cebıne kalır dostum

Anlatamazsınki Cüneyt, kartı ben sattım arkadaşa yazdım ya oraya, o da direk senaryoyu yazdı, bide yinede hayırlı olsun yazmıyolarmı... hey Allah ım yaa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat biraz yüksek değilmi
  • quote:

uykusuz kalma sen yollıyayım sana şu 2sini izmir elden teslim
    son kral 4gb gtx 690 sli yapıcam yoksa satmazdım

• boğaziçiden alınmış olması türkiyede başka bir yerden garantisi yok anlamına mı geliyor?

diğer boğaziçi ürünleri gibi yurtdışından getirilmiş ürün müdür?

Türkiyede distribütör garantisi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

boğaziçiden alınmış olması türkiyede başka bir yerden garantisi yok anlamına mı geliyor?

Sorulara bak Allah aşkına yaa, yemin ediyorum ömür törpüsü

Boğaziçinden alınmaysa başka yerden garantisi yokmuymuşmuş
    Heryerden garantisi var kartın; aeg, profilo, siemens ve bilimum markaların teknik servislerinde kartı ücretsiz tamir ettirebilirsin hemde bir ömür, ne diyorsun bu duruma? Gtx460 larının üstüne teklifin nedir, seni dinliyoruz???

Unutmadan onuda cevaplayayım: Boğaziçinin yurtdışından getirdiği kartlardan değil bu, Kayseri'deki fabrikada ürettiğinden, için rahat olsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

boğaziçiden alınmış olması türkiyede başka bir yerden garantisi yok anlamına mı geliyor?

Sorulara bak Allah aşkına yaa, yemin ediyorum ömür törpüsü

Boğaziçinden alınmaysa başka yerden garantisi yokmuymuşmuş
    Heryerden garantisi var kartın; aeg, profilo, siemens ve bilimum markaların teknik servislerinde kartı ücretsiz tamir ettirebilirsin hemde bir ömür, ne diyorsun bu duruma? Gtx460 larının üstüne teklifin nedir, seni dinliyoruz???

Unutmadan onuda cevaplayayım: Boğaziçinin yurtdışından getirdiği kartlardan değil bu, Kayseri'deki fabrikada ürettiğinden, için rahat olsun yani

harikasın çağlayan aga böyle bi soruya en güzel cevap böle verilirdi:)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.