Şimdi Ara

[SATILIK/TAKASLIK] LG 27UL550-W, 27'', 4K UHD, RADEON FreeSync™, IPS, HDR10, Beyaz LED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK/TAKASLIK] LG 27UL550-W, 27'', 4K UHD, RADEON FreeSync™, IPS, HDR10, Beyaz LED Monitör

Merhaba,

Haziran 2020 tarihinde Amazon üzerinden almış olduğum LG 27UL550-W monitör, en az sıfırı kadar temiz ve sorunsuzdur. Çizik, kir, herhangi bir problem asla mevcut değil / aktif olarak kullanmaktayım. Kutusu dahil tüm aparatları ise eksiksizdir.

Monitörden oldukça, hatta fazlasıyla memnunum ama satış sonrası üstüne biraz daha ekleyerek bir üst modellere geçmeyi planlıyorum.

Güven konusunda herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum, referanslarımı inceleyebilirsiniz, talep edilmesi durumunda ürün fotoğraflarını da iletebilirim.

İstanbul/Beylikdüzü'nde ikame ediyorum, elden teslim de alabilirsiniz / kargo da yapabilirim.

Talep ettiğim tutar ise 2600TL.

Monitör takas tekliflerine açığım,

İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Haziran 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 3039-3299tlye sıfırı satılıyor neden senden alalım? Altın kaplama mı? Böyle 2.el ürün satışı olmaz. Bence fiyatı revize edin. 2-3 aylık ürün olsa anlayacağım bu fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 6 Ağustos 2021; 13:51:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 28 bin çokmuş yaaa  

• Fiyat revize edilmiştir, güncel fiyat: 2600TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.