Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Takaslık Sennheiser hd 251 ii Satın Al 23 Mart 2021 21:28 1 1 Satılık Takaslık Sennheiser hd 251 ii Ürün çok az kullanılmıştır. Takas olarak zor olsa da bu kalitede ama mikrofonlu kulaklıklar aramaktayım. Cihaza göre üste para verebilirim. Üste para alabileceğim kulaklıklarla takas düşünmüyorum. Kalite standartım en az bu. Fiyat olarak 800 tl düşünüyorum. İstanbul içi elden deneterek satıyorum sadece. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Elden Satılık Hazır Kasa 1500 TL Satılık Takaslık Sennheiser hd 251 ii Satılık Grado sr 225 Belirtilen fiyata satıldı garantili medimarkt xbox one s 1 tb