Şimdi Ara

Satılık/Takaslık sıfır Gran Turismo 5 ve Band Hero ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar elimde iki adet sıfır PS3 oyunu var.

Birincisi Gran Tourismo 5 Türkçe. Oyunu iki hafta kadr önce D&R'dan aldım 60 tl'ye. Lakin 3-4 gün sonra bir çekilişten bana PS3 çıktığını öğrendim. Kazandığım ps3'ün yanında da GT5 vardı. O yüzden kendi aldığımı satıyorum. Oyun sıfır gibi değil direk olarak sıfırdır. Sadece jelatini açıldı cihaza bile takmadım. Zaten alacak arkadaş diskin altına bakınca anlar ne demek istediğimi. Fiyat olarak 50 TL düşünüyorum.

İkinci oyun ise bundle set olarak aldığım band hero içerisinden çıkan Band Hero oyunu. Oyun bandrollü ve jelatinleri üzerindedir. Seti sadece gitar ve davulu için almıştım. Bu oyun içinse düşündüğüm fiyat 30 TL

Takas içinse kesinlikle temiz olmak kaydıyla sadece ve sadece Heavy Rain ve Marvel Ultimate Alliance 2 oyunlarını istemekteyim. Ayrıca tek move kolu ve sharpshooter (garantili olmak koşuluyla) takas olarak kabulümdür.

Satış ve takas için öncelikli olarak Ankara içi elden düşünüyorum. Satış olursa önce ödeme sonra kargo şeklinde olabilir. Takas sadece ankara içi olacaktır. Gitti gidiyor ilanı isteyen olursa komisyon farkı konarak açılabilir.

Ciddi alıcılar ile makul şekilde pazarlık yapılır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 11 Ekim 2011; 15:09:43 >

• p.m. cevaplandı satışa devam arkadaşlar.
  • GÜncel
  • kardeşimmmm GT5 İle mafia 2 veya fifa 2011 takas düşünürmüsünnnnn
  • Dostum takas olarak sadece yazdığım oyunları düşünüyorum. Bunların haricinde istediğim herhangi bir oyun yok malesef.
  • p.m. ler cevaplandı arkadaşlar. ürünler halen satılıktır.
  • Arkadaşlar oyunlar halen satılıktır. Uzun süredir ilgilenmiyordum başlıkla. Lakin takas olarak şu an sadece Heavy Rain (kutulu ve sıfır gibi olması koşulu ile) kabul edilecektir.

Fiyatlar

Gran Turismo 5 = 45 TL (oyun alındığı günden beri kullanılmadı. cihaza bile takılmadı)
    Band Hero = 25 TL (sıfırdır. Jelatini üzerindedir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Band Hero = 20 tl

Gran Turismo 5 = 40 tl olmuştur.

Ayrıca iki yeni oyun daha ekliyorum.

Marvel Ultimate Alliance 2 = 35 TL
    Darksiders = 25 TL

Bu iki oyunda sadece bir kez bitirildi. Kutulu ve kitapçıklıdır.
  • Arkadaşlar GT5 oyunu @billa84 nickli arkadaşa pazartesi gününe kadar rezervedir.

Diğer oyunların satışları devam etmektedir.
  • Arkadaşlar GT5 satılmıştır. Diğer oyunların satışı devam etmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.