Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Eve bluray sinema sistemi aldığımdan beri yavaş yavaş bluray arşivi kurmaya başladım. Bu yüzden elimdeki orjinal dvd leri satışa çıkarıyorum.
DVD'lerin tamamı kondisyonları çok iyi durumda. Bir çoğu ya 1 kere izlendi ya da hiç izlenmedi sadece arşivlik olarak tutuldu. Standart versiyonlar ile özel versiyonlar bulunmakta. Fiyatlandırmayı ona göre yaptım zaten. Fotoğrafları telefon ile çektiğim için çok net değil.
1. grup
2. grup
3. grup
4. grup
5. grup
6.grup
7. grup
HDDVD GRUBU
7,00 TL İ, Robot Wanted Max Payne Terminator Salvation Star Trek Watchman Tutku The Mummy The Mummy Returns (Özel versiyon) K-19
10,00 TL
Any Given Sunday (Özel versyion) Spiderman 2.1 (Özel versyion) Spider Man 3 (Özel versyion)
13,00 TL
Jarhead (Limited Edition) Transformers 2 : Revenge Of The Fallen (Özel versiyon) Pirates Of The Carribean (Özel versiyon) X-Men Last Stand (Özel versiyon) King Kong (Özel Versiyon) The Bourne Ultimatom (Özel versiyon)
HDDVD (10,00 TL)
HDDVD'ler de TR altyazı ve dublaj bulunmamaktadır. Bilginize.
Yukarıda fiyat yazılanlar haricindekiler 5,00 TL / adet şeklindedir.
İstenilmesi durumunda gittigidiyor üzerinden komisyon karşı tarafa ait olmak üzere ilan açılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Arkadaşlar fiyatları güncelliyorum. Satış olayı biraz acile bindi. Eşim toplayıp atacak yakında . O nedenle fiyat teklifiniz varsa onu da söyleyebilirsiniz.
5,00 TL
İ, Robot Wanted Max Payne Terminator Salvation Star Trek Watchman Tutku The Mummy The Mummy Returns (Özel versiyon) K-19
8,00 TL
Any Given Sunday (Özel versyion) Spiderman 2.1 (Özel versyion) Spider Man 3 (Özel versyion)
10,00 TL
Jarhead (Limited Edition) Transformers 2 : Revenge Of The Fallen (Özel versiyon) Pirates Of The Carribean (Özel versiyon) X-Men Last Stand (Özel versiyon) King Kong (Özel Versiyon) The Bourne Ultimatom (Özel versiyon)
HDDVD (7,00 TL)
HDDVD'ler de TR altyazı ve dublaj bulunmamaktadır. Bilginize.
Yukarıda fiyat yazılanlar haricindekiler 4,00 TL / adet şeklindedir.
İstenilmesi durumunda gittigidiyor üzerinden komisyon karşı tarafa ait olmak üzere ilan açılır.