Şimdi Ara

### Satılık & Takaslık XBOX360 Aksesuarları ve Orj. Kutu İçeriği ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDD Kutusu (orj.kutusunda) İçerisinde HDD yok. Fat & Arcade model. Fiyatı uygun tutuyorum. [Satıldı!]
    Alacağınız 40-50 lira aralığındaki 120-250GB WD marka HDD'lerle diskinizi çok çok ucuza mal edebilirsiniz.

HDD Transfer Kiti Usb ile XBOX disk içeriğinize PC'nizden ulaşıp veri transferi yapabilir ya da PC için harici disk olarak kullanabilirsiniz. [Satıldı!]

120GB XBOX Arcade HDD Orj. Microsoft Kutu içerisinde sorunsuz. 200TL.

Optik Ses Kablosu Aparatı Yeni nesil, sıfır kullanılmamış. XBOX'ınızı harici sinema sistemlerine bağlamak ve Surround Dolby Digital sesleri yaşamak için.
    Eski modeller gibi hdmi kablo ile birlikte kullanmak için kırmak, içini açmak, modlamak gerekmez. Üzerinde Optik ve Stereo ses çıkışları vardır. 50TL.

Şeffaf Beyaz Silikon Kılıf Diğer kılıflar gibi elleri terletmez (en büyük avantajı bence), kaydırmaz, derbe ve çiziklerden korur, yıkanabilir, sıfır ürün.
    Tutuş hissi mükemmel. Bir kere taktınız mı varlığını unutuyorsunuz. İddia ediyorum daha iyisi yok. 20TL.

Joypad Pil Şarj Kiti 3600mAh. Beyaz renkte, yedek alındı, kullanılmadı, usb şarj kablosu beraberinde 40TL.

Orjinal Arcade Kutu ve İçeriği Sıfır Component Kablo, Sıfır HDMI kablo, Kitapçıkları (sıfır açılmamış) vs. 70TL.
    Sıfır ayarında. Cihazınızın 2. elde değerini katlar, daha iyi bir taşıma & saklama, XBOX'una değer verenler için.

FULL + FULL XBOX 360 Arcade PAL Jasper Konsol İlana Git!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bilgisayarda ve tvde kulllandığım harici hardiski HDD kutusu ile kullanıp içine oyun atıp dvd derdinden kurtululornuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekci

bilgisayarda ve tvde kulllandığım harici hardiski HDD kutusu ile kullanıp içine oyun atıp dvd derdinden kurtululornuyuz?

Sanırım Xbox işinde çok yenisiniz. Kutu içerisine konulacak disk WD marka olmalı ve PC'den önceden xbox için tek sefer flashlanmalı.
    HDD'ye oyunu kurduktan sonra oyunu başlatırken tek sefer yine oyun DVD'sine ihtiyacınız olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

bilgisayarda ve tvde kulllandığım harici hardiski HDD kutusu ile kullanıp içine oyun atıp dvd derdinden kurtululornuyuz?

Sanırım Xbox işinde çok yenisiniz. Kutu içerisine konulacak disk WD marka olmalı ve PC'den önceden xbox için tek sefer flashlanmalı.
    HDD'ye oyunu kurduktan sonra oyunu başlatırken tek sefer yine oyun DVD'sine ihtiyacınız olacak.

bilgi için çok saolun. WD harici hd var Peki hd'nin modeli spesifik bir modelmi olmalı? Birde hd'ye pc'den flash atma, format olma ihtimali varmıdır? Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

bilgi için çok saolun. WD harici hd var Peki hd'nin modeli spesifik bir modelmi olmalı? Birde hd'ye pc'den flash atma, format olma ihtimali varmıdır? Teşekkürler

Neredeyse tüm modeller uyumlu, detay için arama yapın.
    Fat32 olacak formatlanacak evet. Ayrıca USB diskinizi kullanamazsınız.
    Ben XBOX Disk kutusunun içine koyulacak diskten bahsediyorum!

• Hocam PC'de de kullanabilirsiniz diyorsun HDD için, kafam karıştı. Ben şimdi onu alsam, direk FAT kasa Xbox'ıma taksam kullanabilirim değil mi?
  • Optik Ses Kablosu Aparatınız satışta mıdır, ilan güncel midir? Bu konu ile ilgili bir adet özel mesaj gönderdim, cevaplarsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Kutu İçeriği
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Optik Ses Kablosu Aparatınız satışta mıdır, ilan güncel midir? Bu konu ile ilgili bir adet özel mesaj gönderdim, cevaplarsanız sevinirim.

Edit: Arkadaşla anlaşıldı, hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 31 Ağustos 2012; 17:15:47 >
  • quote:

HDD Transfer Kiti Usb ile XBOX disk içeriğinize PC'nizden ulaşıp veri transferi yapabilir ya da PC için harici disk olarak kullanabilirsiniz. 25TL.

Kardeşim transfer kit slim ile uyumlumu? Birde Bic'den alışveriş yapıyorum şimdi indirim kodu var mı elinde..???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

HDD Transfer Kiti Usb ile XBOX disk içeriğinize PC'nizden ulaşıp veri transferi yapabilir ya da PC için harici disk olarak kullanabilirsiniz. 25TL.

Kardeşim transfer kit slim ile uyumlumu? Birde Bic'den alışveriş yapıyorum şimdi indirim kodu var mı elinde..???

Açıkçası bilgim yok ama standard oldugunu sanıyorum. Ben Arcade ile kullanmıştım tek sefer.

BIC indirim kodu yok da üyelik recommender kodu var malum

• HDD Transfer Kiti,Optik Ses Kablosu,HDD Kutusu takip teyim,durumum müsait olana kadar dururlarsa üçüne de talip olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

HDD Transfer Kiti,Optik Ses Kablosu,HDD Kutusu takip teyim,durumum müsait olana kadar dururlarsa üçüne de talip olabilirim..

İlanımı güncellemediğimden çoktandır 3'ü de şu an elimde mevcut :)
  • Optik Ses Kablosu Aparatı Yeni nesil, sıfır kullanılmamış. XBOX'ınızı harici sinema sistemlerine bağlamak ve Surround Dolby Digital sesleri yaşamak için. Eski modeller gibi hdmi kablo ile birlikte kullanmak için kırmak, içini açmak, modlamak gerekmez. Üzerinde Optik ve Stereo ses çıkışları vardır. 35T

Bu ürünü almak istiyorum zira uzun zamandır almak istediğim üründü. Pm atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

Optik Ses Kablosu Aparatı Yeni nesil, sıfır kullanılmamış. XBOX'ınızı harici sinema sistemlerine bağlamak ve Surround Dolby Digital sesleri yaşamak için. Eski modeller gibi hdmi kablo ile birlikte kullanmak için kırmak, içini açmak, modlamak gerekmez. Üzerinde Optik ve Stereo ses çıkışları vardır. 35T

Bu ürünü almak istiyorum zira uzun zamandır almak istediğim üründü. Pm atıyorum.

Cevapladım Haklısınız artık bulması çok güç bir ürün

• quote:

Optik Ses Kablosu Aparatı Yeni nesil, sıfır kullanılmamış. XBOX'ınızı harici sinema sistemlerine bağlamak ve Surround Dolby Digital sesleri yaşamak için. Eski modeller gibi hdmi kablo ile birlikte kullanmak için kırmak, içini açmak, modlamak gerekmez. Üzerinde Optik ve Stereo ses çıkışları vardır. 35T

HDD Transfer Kiti & Optik Ses Kablosu Aparatı arkadaşa satılmıştır! Hayırlı olsun
  • quote:

quote:

HDD Transfer Kiti & Optik Ses Kablosu Aparatı arkadaşa satılmıştır! Hayırlı olsun

Teşekkürler

• xbox için adaptör mevcutmu acaba elinizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

xbox için adaptör mevcutmu acaba elinizde ?

Hayır
  • İlan Günceldir. Listedekiler Satıştadır!
  • elinde av kablosu var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.