Şimdi Ara

Satılık Temiz 5S 16 GB Gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz 2014 şubat faturalıdır. O zamandan beri Sorunsuz kullanılmış servis tamir yüzü görmemiştir. Yeni cihaz sebebiyle boşa çıkmış olup çalışmayan aksamı yoktur. Sadece beyaz ekranda görünen ekranın kenarlarında hafif sarılıklar var fakat normal kullanımda farkedilmiyor bile fotoğraflarda göstermeye çalıştım. Kutusu ve faturası mevcut olup şarj kablosu, başlığı ve kulaklık yoktur. Takas düşünülmemektedir. Kozmetik olarak çok temiz durumdadır.
    SATILMIŞTIR Satılık Temiz  5S 16 GB GoldSatılık Temiz  5S 16 GB GoldSatılık Temiz  5S 16 GB GoldSatılık Temiz  5S 16 GB GoldSatılık Temiz  5S 16 GB Gold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcun_1905 -- 26 Mayıs 2018; 22:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dürüst satıcı güzel fiyat hayırlı satışlar hocam. Beyaz ekranda belli olan o ekranın kenarlarında ki sararmalar kötü değil aksine iyi bir şey dir ki; Sadece orijinal ekranlarda bu olur. Yani üzerinde ki ekran orijinal kendi ekranıdır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamueL06

Dürüst satıcı güzel fiyat hayırlı satışlar hocam. Beyaz ekranda belli olan o ekranın kenarlarında ki sararmalar kötü değil aksine iyi bir şey dir ki; Sadece orijinal ekranlarda bu olur. Yani üzerinde ki ekran orijinal kendi ekranıdır. :)
    Teşekkürler hocam kullanırken hiç dikkat etmemişim ekrana ilana koyarken farkına vardım hakka girmemek adına ilanda da belirteyim dedim

• Forum dışına satılmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.