Şimdi Ara

Satılık İPhone 5 16 GB Beyaz Değişim Cihaz Jelatininde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Agustos ayında forumdan bir arkadaştan almış olduğum Genpa çıkışlı iphone 5 16 gb beyaz telefonum Apple store zorlu center tarafından yenisi ile değiştrildi.Resimlerde de görüldüğü üzere telefon apple store dan verildiği şekilde durmaktadır hiç kullanmadım kutusuna kaldırdım yanında orjinal lightning kablo ve ojinal şarj başlığı mevcuttur kutusu ve apple store değişim kağıdı görüldüğü üzere bulunmaktadır.
    Cihaz Nisan 2013 genpa çıkışlıdır faturası mevcut değildir zaten apple store fatura da sormuyor sistemden garantisini görüyorlar.
    SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcun_1905 -- 13 Haziran 2014; 1:13:39 >

• Hocam kutudan kulaklik cikmadimi ?
    1100 tl olursa aliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1150 yarın alayım bi aksilik olmazsa.?
  • Merhaba, alıcı değilim sadece bir şey merak ettim. Benim de iphone 5 im zorluda değişti ve ios 7 yüklü geldi. Sizin sürümünüz kaç?

• Hocam şu fotoğrafları simage yap bişey yap lütfen ya.

Birde değişimden gelen şeyi niye açıyorsunuz mis gibi alırdık. Pm bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Hocam şu fotoğrafları simage yap bişey yap lütfen ya.

Birde değişimden gelen şeyi niye açıyorsunuz mis gibi alırdık. Pm bekliyorum

Merhaba kardeş bende genpa dan 2 hafta önce değiştirdim iphonu mu açık veriyorlar başka bir kutuda yani sıfır jelatinli şekilde vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Merhaba, alıcı değilim sadece bir şey merak ettim. Benim de iphone 5 im zorluda değişti ve ios 7 yüklü geldi. Sizin sürümünüz kaç?

İos7 olduğunu gördüm fakat tam sürümün kac olduğunu kullanmadığım icin bilemiyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam, teşekkürler. Muhtemelen 7.0.4 tür . Benimki de öyle geldi

• Pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıtsız olsa alırdım

Iyi gecseler dileyen vısor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı paraya kayıtlısı daha makbul değil mi_? :)

İyi geceler dileyen hasanmerto
  • Sahibindende 7 ay garantisi kalan cihazimi satıyorum gün boyu 20-30 kişi msj atıyor 1150 tl ye ver alalım diye :D forum iyice ölücü olmuş arkadaş birde benim cihazin sağ alt köşede ezik var.. :)

Kardeşim fiyatın gayet iyi bence ;) Hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcun_1905

Agustos ayında forumdan bir arkadaştan almış olduğum Genpa çıkışlı iphone 5 16 gb beyaz telefonum Apple store zorlu center tarafından yenisi ile değiştrildi.Resimlerde de görüldüğü üzere telefon apple store dan verildiği şekilde durmaktadır hiç kullanmadım kutusuna kaldırdım yanında orjinal lightning kablo ve ojinal şarj başlığı mevcuttur kutusu ve apple store değişim kağıdı görüldüğü üzere bulunmaktadır.
    Cihaz Nisan 2013 genpa çıkışlıdır faturası mevcut değildir zaten apple store fatura da sormuyor sistemden garantisini görüyorlar.

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wesleyx -- 24 Mayıs 2014; 11:39:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemRooT

Sahibindende 7 ay garantisi kalan cihazimi satıyorum gün boyu 20-30 kişi msj atıyor 1150 tl ye ver alalım diye :D forum iyice ölücü olmuş arkadaş birde benim cihazin sağ alt köşede ezik var.. :)

Kardeşim fiyatın gayet iyi bence ;) Hayırlı satışlar..

Teşekkür ederim hocam zaten forumun ikinci el piyasası düşük oluyor bir sure daha satılmazsa bende sahibindene koycam orda satılır nasıl olsa :)

• ölücüler toplanmış..

bir telefon bayisine gidip 2. eli almaya kalksalar acaba kaç lira çekecek adam bunlara

dh ya öldür öldürebildiğin kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

ölücüler toplanmış..

bir telefon bayisine gidip 2. eli almaya kalksalar acaba kaç lira çekecek adam bunlara

dh ya öldür öldürebildiğin kadar.

Satma hocam dh ölücü s4 bile 550 tl veriyorlar.

• almak için pm
  • 1100 tl normal dün 4-5 telefoncu gezdim çoğunda 1100 civarıdı kayıtlı ve garantili
  • Adam 0 yazmış 1100 un neresi normal telefoncu 10 aylık eksik kutu vs 1200 1250 dıyor valla ...

• faturası olmayan cıhaza degısım nasıl yapılıyor bılmedıgım ıcın soruyorum.telefonyenılendımı yoksa sıfır olarak yenısımı verıldı?en son fıyat ne olur Izmırden cıddı alıcıyım kardesım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.