Şimdi Ara

Satılık Temiz HTC One M8 (32GB)+ Dotview Kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar,

Yurt dışından aldığım yaklaşık 7-8 aydır kullandığım HTC One M8 (32 GB) cihazım satılıktır. Cihaz yurt dışından 2. el olarak gelmiştir (ATT cihazı). Daha sonra cihazı S-OFF yapıp malum yolla kaydedip kullandım. Cihazın kasası çok yıpranmıştı, bir kezde ekranı kırıldı kendim yurtdışından 4-5 ay kadar önce ekran ve kasa alarak değiştirdim. Cihazın kasası değiştikten genelde kılıfta kullandım, o yüzden bir 2 kılcal çizik dışında sıfır görünümünde desem yalan olmaz.

Cihazda ekranda 2 ufak sorun hariç herhangi bir yazılımsal yada donanımsal sorunu yoktur. Bir adet yeşil Stuck (sıkışmış pixel), bir yerde de beyazlarda parlama vardır. Çoğu zaman bu 2 belirttiğim bölümü görmeniz bile çok zordur ancak yinede baştan bilgi vermek istedim. Bu bölümleri son 2 resimde işaretledim.

S-OFF yaptığım için cihaz istenilen versiyona dönüştürülebiliyor. Ben Super CID kullanarak Developer Edition'a çevirdim. Bu sayede sanırım Marsmallow güncellemesi geldiğinde ilk alacak cihazlardandır. Dilerseniz Google Play Edition'a da çevirebilirsiniz.

Şimdi bir adet de şirket hattım olduğundan 2 telefon birde akıllı saat zor oluyor, o yüzden bunu satmak istiyorum. Takas yapmayı düşünmüyorum, takas teklif etmezseniz sevinirim. Şehir dışı isteyen olursa önce ücret sonra kargo şeklinde gönderebilirim, dileyen Levent Metrocity'ye gelip görüp elden alabilir.

Verilecekler
    HTC One M8
    HTC Dot View Kılıf (1 hafta falan ancak kullanılmıştır)
    Şeffaf Kılıf
    Şarj Cihazı Yoktur...

Cihaz satılmıştır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 7 Kasım 2015; 8:37:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kasası değişmiş,ekranı değişmiş,operatör cihazı,ekranında ölü pixel-patlama var fiyat 900 TL? vay arkadaş......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

kasası değişmiş,ekranı değişmiş,operatör cihazı,ekranında ölü pixel-patlama var fiyat 900 TL? vay arkadaş......

Aynen hocam cihaz pahalı ben dun yurdisijdan gelen sifir m8 i 1000 tl ye satiliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeffaf bir şekilde üründe olanları tüm açıklığı ile belirttim, şu an düşündüğüm fiyat bu, belki yarın bir gün revize ederim belki etmem, alıcı iseniz buyrun görüşelim...

• 1000 liraya sıfır yurtdışı kapalı kutu m8 satılıyor kayıtsız bi 50 liraya onuda geçtim eş dostun kıyıya köşeye attıgı 10 yıl önceki telefonu alıp satıcı arkadaş ücretsiz imeide yazarız diyor kapanma riski olmadan
  • Helal olsun. Durust satici. Bu cihaz olmasa bile kendisinden mutlaka alişveris yapmak isterim.

Sebebine gelince; yaptigi tum islemi bir bir yazmis. Harcadigi para ortada istedigi para ortada. Kasa degismis yaptigi hicbir islemden haberimiz olmayabilirdi. Tek tek yazmis. Durustlugunden oturu kendisini tebrik ediyorum. Forumun boyle saticilara ihtiyaci var.

Gecengun biriyle gece 1 de mesajlastik. Sabah parani gondereyim kargoya ver dedim. Tamam dedi sabahina baskasiyla anlastim para gonderme dedi. Forumda turedi boyle tipler. Onun uzerine forumda bu arkadasi görünce tebrik etmek istedim. Kendisiyle bir tanisikligim yoktur. Profilim de ortadadir buyrun bakin.

Hayirli satislar diliyorum

• Değerli yorumların için teşekkür ederim hocam...

Herkesin yorumuna saygılıyım, diğer arkadaşlarında kendilerince haklı sebepleri vardır ama amaç her zaman yapıcı ve üsluplu olmalı diye düşünüyorum. Bu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...

@ucav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 29 Ekim 2015; 11:35:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iyi satışlar sadece dot View'i satmayı düşünür müsün?

• quote:

Orijinalden alıntı: nugerya

Hocam iyi satışlar sadece dot View'i satmayı düşünür müsün?

Olabilir hocam, pm'den teklifini yaparsan geri dönüş yaparım...

• Arkadaşlar telefonun şarjı tamamen bitti yarım saattir şarja takılı ama şarj ekranı görünmüyor. sadece üstte kırmızı oranj gibi ışığı yanıyor telefon tepki vermiyor. Telefon öldümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayee

Arkadaşlar telefonun şarjı tamamen bitti yarım saattir şarja takılı ama şarj ekranı görünmüyor. sadece üstte kırmızı oranj gibi ışığı yanıyor telefon tepki vermiyor. Telefon öldümü?

Yanlış yere yazmışsın, bilgim yok cihaz şarj almıyor muhtemelen yada custom boot attıysan onda bir sorun olmuş olabilir (soft brick), alttaki forumda uygun bir başlığa sorarsan yardımcı olacak birisi çıkabilir...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_711/tt.htm

• erturkmen kullanıcısına yanıt
    kusura bakma yanlıi yere yazmışım :)
  • cihaz benim tarafımdan alınmıştır. teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siempre26

cihaz benim tarafımdan alınmıştır. teşekkür ediyorum.

İşyerinde ki yoğunluktan dün foruma giremedim, cihaz Onur (Siempre26) arkadaşımıza satılmıştır, tekrardan hayırlı olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.