Şimdi Ara

Satılık Temiz İphone 3GS 16GB Siyah Bol Fotolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 1 yıldır kullandığım 3GS mi satıyorum. Siyah renkte, 16GB. Cihazım gayet temiz ve özenle kılıfıyla kullanıldı sürekli. Hiçbir şekilde tamir görmemiş herhangi bir yeri kurcalanmamıştır, içi kesinlikle açılmamıştır. Kullanıma bağlı kılcal çizikler mevcut sadece.

Her fonksiyonu çalışmaktadır, hiçbir sıkıntısı yoktur. Tuşları sorunsuzdur. Home tuşuna bazen birazcık sert basmak gerekebiliyor. Sürekli Assistive Touch ile kullanıyorum her ihtimale karşı. Çoğu İphone cihazda bulunan şarj kısmındaki çatlak cihazımda yoktur.

Bataryası gayet iyi gitmektedir çok kurcalanmadığı sürece 2 günü çok rahat aşmaktadır.

Orjinal Kutusu ve orjinal kutu içeriği tamdır. (Kitapçıkları, kulaklığı, iğnesi, orj. data kablosu, orj. şarj aleti) Orjinal kulaklığı birkaç kez kullanıldı. Cihaz ile birlikte şık bir Silikon kılıfta göndericem.

Pasaport kayıtlı cihazdır yani kesinlikle kapanma riski yoktur. Bütün operatörler ile kullanabilirsiniz.

Cihazımda İOS 6.1.6 yüklüdür, kesinlikle jailbreak denenmedi cihazda sadece sürekli çıkan orjinal güncellemeler kullanıldı hep. Cihazı alan arkadaşa telefonu tamamen temizleyerek (foto, müzik, kendi yüklediğim uygulamalar vs) fabrika ayarlarında göndericem.

İstediğim fiyat [bCİHAZ SATILMIŞTIRl. Pazarlık için pm atmayın yada aramayın kesinlikle. Cihazın gönderim ücretini ben karşılıycam sadece. İsteyene yada güven problemi yaşayan arkadaşlarımız için GET farkı ile sanalpazar, sahibinden yada gg den ilan açabilirim sorun değil.

Cihazın ekranı üzerindeki koruma jelatini biraz kabardığından resimlerde o şekilde görünüyor. Çalıştığım işyerinde internet kullanamadığım için site üzerinden gönderdiğiniz pm lere hemen cevap veremeyebilirim arkadaşlar. Cep telefonum: 0536 565 75 69

CİHAZ SATILMIŞTIR

Satılık Temiz İphone 3GS 16GB Siyah Bol Fotolu Satılık Temiz İphone 3GS 16GB Siyah Bol Fotolu Satılık Temiz İphone 3GS 16GB Siyah Bol Fotolu Satılık Temiz İphone 3GS 16GB Siyah Bol Fotolu Satılık Temiz İphone 3GS 16GB Siyah Bol Fotolu Satılık Temiz İphone 3GS 16GB Siyah Bol Fotolu Satılık Temiz İphone 3GS 16GB Siyah Bol Fotolu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 15 Nisan 2014; 21:34:47 >

• önce ürünü yollarsanız telefonunuza talibim.
  • Güzel cihaz takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhdgn

önce ürünü yollarsanız telefonunuza talibim.

Get ilan açabilirim hocam. Dediğiniz şekilde hiç kimseden ürün almadım, ürün satmadım. Güven probleminiz varsa get ilan açayım, böylelikle içiniz rahat olur. Referanslarımada bakabilirsiz, ayrıca ikinci el ilanlarımda imzamda bulunan daha önceden alışveriş yapmış olduğum üyelerede sorabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.