Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık temiz kullanılmış Logitech g502 proteus spectrum Satın Al 5 Ocak 2021 22:23 1 1 Satılık temiz kullanılmış Logitech g502 proteus spectrum Ürün oldukça temiz. Herhangi bir sorunu bulunmuyor. Elimde iki adet olduğu için fazlalık duruyor o yüzden satıyorum. Amazondan almıştım. İçinde 2 adet ağırlığı var. Kutu ve fatura maalesef yok. Bursa içi elden, diğer iller önce havale sonra kargo yapılır.Xbox gamepad ile takas olur. Altı üstü konuşulur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.SATILDI. SATACAK ARKADAŞLAR FİYAT YAZAYIM 300 TLYE SATTIM Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa, Osmangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık sıfır Redmi Note 12 8/256 ve Redmi Note 12 Pro 8/256 [SATILDI] Satılık steam deck 512 gb [SATILDI] Satılık Days Gone Pc Steam kodu Satılık temiz kullanılmış Logitech g502 proteus spectrum
Fiyat revize. 275 TL ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık sıfır Redmi Note 12 8/256 ve Redmi Note 12 Pro 8/256 [SATILDI] Satılık steam deck 512 gb [SATILDI] Satılık Days Gone Pc Steam kodu Satılık temiz kullanılmış Logitech g502 proteus spectrum
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık sıfır Redmi Note 12 8/256 ve Redmi Note 12 Pro 8/256 [SATILDI] Satılık steam deck 512 gb [SATILDI] Satılık Days Gone Pc Steam kodu Satılık temiz kullanılmış Logitech g502 proteus spectrum
Güncel. Xbox gamepad ile takas olur ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık sıfır Redmi Note 12 8/256 ve Redmi Note 12 Pro 8/256 [SATILDI] Satılık steam deck 512 gb [SATILDI] Satılık Days Gone Pc Steam kodu Satılık temiz kullanılmış Logitech g502 proteus spectrum