Şimdi Ara

Satılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş Gözlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş Gözlüğü
    Merhaba,

Yeni güneş gözlüğü almam ve numaralı cam yaptırmam dolayısıyla(Eskiden numarasız güneş gözlüğü kullanıyordum)
    Bundan önce kullandığım Rayban marka RB 3217 004/82 model güneş gözlüğümü satıyorum.

Özellikleri:
    Model - Rayban 3217 004/82
    Cam - %100 UV
    Cam Rengi - Antirefle polarize degrade aynalı gri
    Cam özelliği - Polarize antirefle
    Çerçeve Rengi - Gövde metal
    Ekartman - 62 mm
    Köprü - 15 mm

Ürünün camında zor farkedilen ince kılcal çizikler var. Fotoğraflarda görünmüyor bile.
    Ankara'da elden teslim etmek istiyorum. ODTÜ'de çalışıyorum. Odtü,100.yıl,cepa avm civarında elden teslim edebilirim.
    Kargolamamı isteyen olursa kesinlikle önceden ücreti ödemesi dahilinde kargolarım(Kargoyu ben öderim). Uzaktan alacaklar için bir gözlükçüde ürünün aynısını denemelerini tavsiye ederim.
    Fotoğraflarını her açıdan çekmeye çalıştım.

Satılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş GözlüğüSatılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş GözlüğüSatılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş GözlüğüSatılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş GözlüğüSatılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş GözlüğüSatılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş GözlüğüSatılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş GözlüğüSatılık Temiz,orjinal Rayban RB 3217 Güneş Gözlüğü
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürün satılmıştır teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.