Şimdi Ara

SATILIK TERTEMİZ GARANTİLİ SAMSUNG GALAXY WONDER İ8150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TELEFONUMU SATIYORUM.ÇOK TEMİZ KUTU GARANTİ BULUNMAKTADIR.FİYAT 300 TL DİR.ANKARA İÇİ ELDEN SATILACAKTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz0606

ARKADAŞLAR TELEFONUMU SATIYORUM.ÇOK TEMİZ KUTU GARANTİ BULUNMAKTADIR.FİYAT 300 TL DİR.ANKARA İÇİ ELDEN SATILACAKTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Cihazın durumu nedir. Talibim de. Cihaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu elemanda bir gariplik var brader. laptop alacaktım sözleştik telefon ettim tamam abi şimdi üstümü giydim çıkıyorum dedi ne geldi neden birdaha telefonunu açtı=) ayrıca bana telefonda söylediği şeylerle buradaki satma nedenleri kesinlikle birbirini tutmuyor. bence biraz daha ince düşünmekte fayda var. muhtemelen birdaha foruma da girmeyecektir bu eleman
  • quote:

Orijinalden alıntı: fermous

bu elemanda bir gariplik var brader. laptop alacaktım sözleştik telefon ettim tamam abi şimdi üstümü giydim çıkıyorum dedi ne geldi neden birdaha telefonunu açtı=) ayrıca bana telefonda söylediği şeylerle buradaki satma nedenleri kesinlikle birbirini tutmuyor. bence biraz daha ince düşünmekte fayda var. muhtemelen birdaha foruma da girmeyecektir bu eleman

lan oğlum ağızımı açtırma benim kötü açarım açarsam satmıyorum lan sana.MEZARCI ne satıam 380 liraya sıfır gibi laptopu.bir daha ilanlarıma da girme işine bak bulaşma bana.ben zaten ankaraiçi satıcam ne gibi bir yanlış olacak.ilana zaten yazmışım ankara içi satıcam diye

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.