Şimdi Ara

SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick
    Fotoğraflarda görünen masa sabitleyici ve side-stick'in hareketli kısmına toz girmemesi için kullanılan aparatlar ile birlikte satılıktır. Masa sabitleyiciler her masaya uygundur. Genişliği masaya göre ayarlanabilir. Ürün az kullanılmış olup, kullanılmadığı zaman üzeri örtülmüştür. Yani sıfırdan farksızdır.

SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick

SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick SATILIK Thrustmaster Hotas Warthog Joystick
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 4800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Büyükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yanlış anlamayın bazı yerlerde sıfır fıyati 3000kusurlerde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estağfirullah yanlış anlaşılacak bir şey yok. Konuya mesaj gelince fark ettim ilanı. İlan açtığımı unutmuşum :) Baktım fakat nanokatalogdan bahsediyorsanız oranın fiyatları baz alarak ürün satmam. Hiç bir zaman alışveriş yapmayacağım kimseye de önermeyeceğim bir yer. Bildiğim kadarıyla stokları yok yada çok sınırlı. Yurt dışından getirterek uygun fiyatlı satıyorlar. Doğal olarak ürünün temin süreci de garanti süreci de sancılı olacaktır. Aynı ürün neden N11 de 5.800 TL :) İlanı bugün açıyor olsam sanırım yine aynı fiyattan açardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 28 Mart 2019; 17:21:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Logitech G920 KUTUSUZ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.