Şimdi Ara

SATILIK TİSSOT LE LOCLE ROSE GOLD (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Aslında ilan daha öncede vardı fakat kendini bilmez bir kaç insanın seviyesizce mesajları dolayısıyla ilanı kaldırdım ve şimdi yeniden yayına koyuyorum. Bu yüzden ilan kesinikle yoruma kapalıdır. O yüzden ilana iyi ya da kötü hiç bir şekilde yorum yazılmamasını rica ediyorum. İletişime geçmek isteyen arkadaşlar özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirler. 2012 yılında Ankara'da Etap saatten almıştım. 2013 sonu 2014 başında kasa değişimi için İsviçreye gitti geldi ve geldikten sonra da çok fazla kullanılmadı. Saatin tek kusuru kordonu. Kordon epey yıpranmış durumda. Bu şekilde de kullanılabilir çünkü kordonun yıpranmış kısmı iç tarafı. Onun haricinde saatin kasası sıfırdan farksızdır. 9,5/10 puan diyebilirim kasanın durumu için. Saatin kutusu, her ne kadar dolmuş olsa da garanti belgesi ve kitapları da mevcuttur.

Alışveriş, önce para gönderimi (Havale/Eft) ardından saatin göndirimi şeklinde olacaktır. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Kısaca özellikleri

Rose Gold Kaplama
    Kasa Çapı : 39.3 mm
    Kalınlık : 9.75 mm
    Cam : Safir kristal
    Mekanizma : Eta 2824-2

Fiyatı güncelledim ve talep ettiğim fiyat 675 TL. Takas olarak sadece kendi muadili Pilot saatler ve Seiko'nun SNKN01 modeli iledir. Takasta fiyatı normal olarak farklı olacaktır. Onun haricinde takas teklif edilmemesini rica ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeanne dArc -- 8 Aralık 2016; 1:02:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlana yorum istemiyorsanız ilanı sahibinden üzerinden açarsınız burası forum hakaret ve kural dısı birşey olmadıktan sonra isteyen istedigini yazar.

Hayırlı satışlar.
  • Daha önce saat yapılan yorumlarda bu kadar para etmeyeceğine kanaat getirilmişti. Yorum yapan arkadaşlar da hatırlar zaten.
  • Evren saatten sifirini 760 tl'ye aldim (2015 aralik).
    Saat cok guzel ama fiyatiniz biraz yuksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.