Şimdi Ara

[SATILIK] TOPPİK 50gr - Açık Kahverengi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde 1-2 yıldır Toppik kullanıyorum. Koyu kahve saçlarım var ve doğal olarak hep koyu kahve olan ürünü alıyordum Toppik.com.tr den..

Lakin geçen ay basiretim mi bağlandı noldu bilmiyorum gidip açık kahve olanı aldım ve açıp kullandım (1 kere) ve gördüm ki işini yapmasına yapıyor ama kafamın o tek bölgesini(zaten ufak tek bi bölge için kullanıorum) boyatmış gibi oldum çünkü saçımın rengiyle alakası yok. Aradım görüştüm Toppikle tabi açtığım için iade alamıyorlar. Bende saçımın açılacağı yaz aylarında kullanırım artık diye bi kenara kaldırmıştım fantazi olarak :)

Fakat belki burada kullanan varsa resmen hiç kullanılmamış gibi olan bu ürünü almak ister dedim tabi saçları AÇIK KAHVERENGİ ise ve normalde de onu kullanıyorsa.

Ürün 50g lik en büyük boy olandan ve 1g bile kullanmamışımdır.

Hatta şimdi fotosunu çektim açık kahve olan yani sattığım ürün ortadaki diğer yandakiler benim kullandıklarım..

[SATILIK] TOPPİK 50gr - Açık Kahverengi  [SATILIK] TOPPİK 50gr - Açık Kahverengi

110TL

http://www.sanalpazar.com/toppik-50gr-acik-kahverengi/i-62134201
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcissus© -- 7 Nisan 2016; 21:20:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.