Şimdi Ara

SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TUNCMATIK LITE 1500VA LINE INTERACTIVE UPS

Ürün full kutulu, tertemiz sıfırdan farksız ve de ilk sahibiyim. Ürün tam tamına 900 WATT güç sağlar, bilgisayarınızın tüm güç ihtiyacını fazlasıyla karşılar ve üstün koruma sağlar

Fiyat: 1 haftalığına 260 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/KGK%20ve%20Reg%C3%BClat%C3%B6rler/tuncmatik-lite1500-lite-1500va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=38243

SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!  SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!  SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!  SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!
     SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!  SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!  SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!  SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!  SATILIK> TUNÇMATİK UPS LITE 1500VA 900WATT GERÇEK GÜÇ!! BU FİYATA KAÇMAZ!!!!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 15 Kasım 2012; 16:16:20 >

• takip
  • fan sesi gece rahatsız ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

fan sesi gece rahatsız ediyor mu?

Fanı sürekli çalışmıyor, elekrik kesintilerinde ve dengesizliklerinde otomatik olarak çalışıyor düzeldiğinde de kapatıyor. Rahatsız edici bir fan sesi de yok
  • merhabakar bende lite 1000 var gayet memnunum. monitörümü 94 ekran lg led tv değiştirdiğim için 1 adet daha aramaktaydım ürün garanti varmdır acaba pm atarsanız memnun olurum
  • Hayırlı satışlar.
    Alınık kasa için PM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Hayırlı satışlar.
    Alınık kasa için PM.

Cevaplandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün güzel hayırlı satışlar ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedim@tm

ürün güzel hayırlı satışlar ......

Eyv...
    Güzel ürün de XFX XXX Edition PRO 750W 80+ Silver (XFX P1-750B-NLG9) aldıkdan sonra bilgisayarıma elektrik kaynaklı zarar gelecek diye korkum da ihtiyacım da kalmadı
    Uzun süreli ve sağlıklı güç ihtiyacı olanların kaçırmaması gerkeen bir UPS bu. Tam 900Watt ultra sağlıklı güç sağlıyor, bu hiç yabana atılacak birşey değil. Zaten ürünün sıfır fiyatı da ortada

http://www.vatanbilgisayar.com/KGK%20ve%20Reg%C3%BClat%C3%B6rler/tuncmatik-lite1500-lite-1500va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=38243 400 TL+

• herkesde olması gereken bir ürün gerçekten.yalnız kaliteli bir power ı olanlar için gerekli değil.ztn kaliteli powerların hepsinde akım gerilim yüksek düşük voltaj vs. korumaları var.daha önce bir kez yakmıştım sistemimi.sonra iş işten geçti gerçi ama bu upsden aldım fakat aşırı bir fan sesi var yani duymamak imkansız rahatsız ediyordu.bendede takıntı var 6 lı fan kontrolcum var.eğer oyun oynamıyorsam işlemci fanı hariç bütün fanları kapatıyorum.o yuzden sesden rahatsız oluyorsanız bu ürün yerine kaliteli bir power yada alternatif bir ürün tavsiye ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

quote:

Eyv...
    Güzel ürün de XFX XXX Edition PRO 750W 80+ Silver (XFX P1-750B-NLG9) aldıkdan sonra bilgisayarıma elektrik kaynaklı zarar gelecek diye korkum da ihtiyacım da kalmadı
    Uzun süreli ve sağlıklı güç ihtiyacı olanların kaçırmaması gerkeen bir UPS bu. Tam 900Watt ultra sağlıklı güç sağlıyor, bu hiç yabana atılacak birşey değil. Zaten ürünün sıfır fiyatı da ortada

http://www.vatanbilgisayar.com/KGK%20ve%20Reg%C3%BClat%C3%B6rler/tuncmatik-lite1500-lite-1500va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=38243 400 TL+

Ben de Corsair CX serisi 80+ 600W Bronze POWER SUPPLY alacağım hocam, yanında da bu ups'lerden almayı düşünüyordum, gerek yok mu yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

quote:

Eyv...

Ben de Corsair CX serisi 80+ 600W Bronze POWER SUPPLY alacağım hocam, yanında da bu ups'lerden almayı düşünüyordum, gerek yok mu yani?

O üründe bilemem ama benim aldığım ürün varken UPSe hiç gerek yok onu biliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

O üründe bilemem ama benim aldığım ürün varken UPSe hiç gerek yok onu biliyorum

Tabi Silver olunca Hayırlı satışlar hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.