Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Satılık Turkcell 3G VINN modem. Usb şeklinde. Piyasa fiyatı 45-50 TL. Ben ucuza bırakıyorum. Temiz ve siyah renklidir. Fiyat: 30 TL TTNet'e geçtiğim için ürün evde boş boş duruyor. Ben de satmaya karar verdim. Fiyat 30 TL. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Turkcell 3G Vınn Modem Satılık 2 Adet Kullanılmamış DeFacto T-Shirt GittiGidiyor üzerinden Texas HoLd'Em Poker Chip Satıyorum Satılık Orijinal Molten Basketbol Topları [DH'ye Özel İndirim Var]
quote:Orijinalden alıntı: dopach merhaba, hangi şehirdesiniz acaba? modem de sorun var mıdır? Merhabalar hocam; Modem sorunsuz. Sakarya'da yaşıyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Turkcell 3G Vınn Modem Satılık 2 Adet Kullanılmamış DeFacto T-Shirt GittiGidiyor üzerinden Texas HoLd'Em Poker Chip Satıyorum Satılık Orijinal Molten Basketbol Topları [DH'ye Özel İndirim Var]
quote:Orijinalden alıntı: kralnigde hala satışta mı ürün ve alışveriş sitelerinden satış yapabilirmisiniz? Kusura bakmayın uzun süredir giremiyordum foruma. Evet ürün hala satılık. Gittigidiyor üzerinden satabilirim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Turkcell 3G Vınn Modem Satılık 2 Adet Kullanılmamış DeFacto T-Shirt GittiGidiyor üzerinden Texas HoLd'Em Poker Chip Satıyorum Satılık Orijinal Molten Basketbol Topları [DH'ye Özel İndirim Var]