Şimdi Ara

SATILIK TV ÜNİTESİ VE ORTA SEHPA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK TV ÜNİTESİ VE ORTA SEHPA

Arkadaşlar herkese selamlar,

Evimdeki yaptığım mobilya değişimi sebebi ile halihazırda kullanmakta olduğum tv ünitemi ve orta sehpamı renkler tutmadığı için satıyorum. Resimlerde göreceğiniz üzere evinizdeki her türlü cihazı rahatça içine sığdırabileceğiniz ölçülerdedir.

Zira kendim çizip, ölçeklendirip yaptırmıştım. Her ikisinde de en ufak kusur yoktur. Rengi akça ağaç diye geçer, fiyat ikisi için 2500 tl dir, yenilerini 7500 tl ye yine aynı marangoza yaptırıyorum, fiyatlar uçmuş. Düşünen arkadaşlar 0533 600 0326 numaralı telefonumdan yada buradan bana ulaşabilirler.

Ölçüler;

Tv ünite: 180 cm genişlik - 53,5 cm yükseklik - 55 cm derinlik - üst sağ ve soldaki bölümler 55x21x53 cm(gxyxd) - orta center hop. ün olduğu bölüm 60x21x53 cm(gxyxd) - alttaki çekmeceler ise 86x21x43 cm(gxyxd)

Orta sehpa: 100x100 cm ebat ve 32,5 cm yüksekliğe sahiptir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar,, kullanılan malzeme nedir, suntalam üzeri kaplama, veya mdf ,,bu durumu açıklarsanız daha anlaşılır olur ve satışınız kolay olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.