Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık # Ubisoft Star Wars™ Outlaws kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Key/Gift #Uplay Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık # Ubisoft Star Wars™ Outlaws kodu

Arkadaşlar merhaba,

Elimde 1 adet kod mevcuttur, pazarlıksız satılıktır.

Almak isteyen PM atabilir

GeForce Experience ile denemeyin uygulama çalışmıyor,

Nvidia App uygulamasına giriş yapın, sol menüdeki “Kod Kullan” bölümünden aktive edebilirsiniz. Sonrasında ubisoft hesabınızla giriş yapıp kütüphanenize ekleyin.

Detaylar nvidia linkinde mevcuttur.

⚠️ Not: Kodu kullanabilmek için RTX 4070 veya üzeri bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor.

⚠️ Not2: Kullandığınız ekran kartıyla daha önceden Nvidia key/gift kodu kullandıysanız bunu kullanamazsınız.

⚠️ Not3: Kodu satın almadan önce ekran kartınızla başka bir Nvidia promosyon kodu kullanmamış olduğunuzdan emin olunuz,

[SATILDI] Satılık # Ubisoft Star Wars™ Outlaws kodunvıdıa
    Star Wars™ Outlaws GeForce RTX 40 Series Bundle Redemption Instructions
    https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/campaigns/star-wars-outlaws-bundle/redemption-instructions

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Bu adamdan kesinlikle alışveriş yapmayın. kodu aktif edemedim. Kod halen kullanılmadı sorun yok ama para iadesi talep ettim para iadesi yapmıyor. Kullanılmamış kodu başkasına sorunsuz satabilecekken para iadesi yapmıyor. Tamamen al satcı kafasıyla çalışan güvenilmez herifin teki. Asla tavsiye etmiyorum.

• SnavS kullanıcısına yanıt
    [SATILDI] Satılık # Ubisoft Star Wars™ Outlaws kodu

Konuda belirtmişim daha önceden kullanılmış kart ile tekrar kullanamazsınız diye,

Bunu bile bile benden kod satın alıyorsunuz, sonrasında bana mesaj atıp kod kullanılmış diyorsunuz,

Ben size detayları aktarınca da özel mesajdan hakaret edip konularına olumsuz mesaj yazacağım diye tehdit ediyorsunuz,

Referanslarıma bakın şimdiye kadar kod sattıklarımla sorun yaşamış mıyım? Ben nereden bileceğim kodu sizden iade aldıktan sonra kodu başka bir yerde kullanıp kullanmayacağınızı?

Size de öneri sundum, dedimki;

Kod sizde kalsın, sitedeki satış konum aktif kalsın, alıcı geldiği zaman size yönlendireyim,

• egypt kullanıcısına yanıt

Yalan söylemeyin size özelden asla hakaret etmedim sadece param size haram zıkkım olsun dedim. Gece gece çakallık yapacak değilim kod kullanılmadı size ss attım. Kullanılmayan kodun parasını iade etmek zorundasınız! hangi devirde yaşıyoruz. Eğer etmiyorsanız. Siz iyi niyetli bir insan değilsiniz 900 tl nin peşine düşmüşsünüz. Ben o parayla zengin olmam ama size haram zıkkım ediyorum o parayı. Bu arkadaş ile asla alışveriş yapmayın. Zaten nickini özel dc dh grubu adminleri ve kıdemli üyelerinin olduğu grupta paylaşacağım.

• SnavS kullanıcısına yanıt

Son referanslarımı kontrol ediniz, oradaki üyeler ile konuşunuz, gece 1e kadar bekleyip sattığım kodu aktif etmelerini bekledim ben,

İstediğiniz yerlerde paylaşabilirsiniz, ben haklı olduğum konuyu savunuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.