Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Urbanears Reimers Trial 3.5 mm jak kulaklık Satın Al 3 Ocak 2021 03:32 1 1 SATILIK Urbanears Reimers Trial 3.5 mm jak kulaklık Kulaklığı Ağustos ayında hepsiburada üzerinden almıştım. Yaklaşık bir ay önce arıza yapınca servise gönderdim. Yenisi iledeğiştirip gönderdiler. Kendim bu arada kablosuz bir kulaklığa geçiş yaptığım için satma kararı aldım. Değişim faturası, eskifaturası her şeyi durmaktadır. Kulaklık daha hiç açılmamıştır. güvenlik bantları üzerindedir. Ses kalitesi gerçekten bu fiyattaki ürünler arasında üst seviyededir. Fiyat 180 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Microsoft windows i-mate pocket pc koleksiyonluk SATILIK Urbanears Reimers Trial 3.5 mm jak kulaklık SATILIK ANAKART ARIZALI LG G5 SE H840 200 TL Satılık A4 Tech KB-21 KLAVYE ---10 TL---