Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Uygun Fiyatlı Sistem Satın Al 30 Ekim 2022 19:47 1 1 Satılık Uygun Fiyatlı Sistem Merhaba, Bilgisyarımı yükselttiğimden çalışan ve bugüne kadar sorunsuz kullandığım eski bilgisayarımı satıyorum. Toplu bir şekilde ya da parça parça satışı olabilir. Hepsinin Fiyatları yazılmıştır. İşlemci : AMD FX X8 8370 Soket AM3+ 4.3GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemciİşlemci Soğutucusu : Thermaltake Contac 3012cm AM4, İntel LGA 1151 UyumluAnakart : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+Ram : 2 adet Kingston 2x2 GB 1333 MHZ DDR3 2 adet de Ramtech 2x4 GB DDR3 1333MHZ Toplam 12 GB DDR3 1333 MHZDepolama : 120 GB sata 3 SSD DiskSes Kartı : Creative X-Fi XtremeMusic MODLU ( Lehim mod ileperformansı arttırılmıştır arkasındaki iz yanık değildir lehim izidir) Windows 10 ve 11 Driverları mevcuttur.Kasa : Cooler master fan kontrolcü üzerinde kasa modelini hatıralamıyorum :)DVD-RW : Samsung DVD-RW takılı çalışıp çalışmadığını bilmiyorum uzun zamandır takılı değil.Evet sistem bu arkadaşlar farkettiğiniz üzere ekran kartı ve power supply yok 1050 / 970 gibi bir ekran kartı ile mevcut tüm oyunları oynatır. Ya da basit bir ekran kartı ile günlük kullanım veya ofis bilgisayarı olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Parçaların durumları yukarda yazıldığı gibidir. Herhangi bir arıza çalışmama durumu yoktur. DVD-RW yi dediğim gibi bilmiyorum. Kasa camında sol üstte ufak bir çatlak vardır fotoğraflarda belli harici sorunu yoktur. Ankara içi teslim tercihim. Anakara dışı olursa kargo alıcıya ait.Toplu fiyatı : 2300 TL'dir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Intel 512GB NVME SSD 2280 Sıfıt Jelatini açılmamış 2.5 WD Black 500gb Satılık Uygun Fiyatlı Sistem 2 adet Satılık 512 gb m2 nvme
Satış devam ediyor < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Intel 512GB NVME SSD 2280 Sıfıt Jelatini açılmamış 2.5 WD Black 500gb Satılık Uygun Fiyatlı Sistem 2 adet Satılık 512 gb m2 nvme