Şimdi Ara

Satılık Veya TAKASLIK Kutulu Faturalı Garantili HTC One Mini Sok Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazın 10. aya kadar garantisi var. Cihazda hiç bir sorun yoktur sadece kronik hastalığı olan çerceve çatlamaları olmuştur ve kılcal çizikler vardır. çok nazik çok şık bir cihazdır İphone 5 boyutundadır. Tüm Orjinal aksesuarlarıyla verilecektr. Fotoğraflar herşeyi anlatıyor zaten ÇOK AZ PAZARLIK PAYI VARDIR. CİDDİ ALICI OLAN YAZSIN TAKAS SADECE DEĞERİNDE VEYA MODEL DÜŞÜK OLMAMASI KAYDIYLA ÜSTE PARA ALABİLİRİM. Fiyat olarak 530 Tl düşünüyorum.

Satılık Veya TAKASLIK Kutulu Faturalı Garantili HTC One Mini Sok Fiyat Satılık Veya TAKASLIK Kutulu Faturalı Garantili HTC One Mini Sok Fiyat Satılık Veya TAKASLIK Kutulu Faturalı Garantili HTC One Mini Sok Fiyat Satılık Veya TAKASLIK Kutulu Faturalı Garantili HTC One Mini Sok Fiyat Satılık Veya TAKASLIK Kutulu Faturalı Garantili HTC One Mini Sok Fiyat Satılık Veya TAKASLIK Kutulu Faturalı Garantili HTC One Mini Sok Fiyat Satılık Veya TAKASLIK Kutulu Faturalı Garantili HTC One Mini Sok Fiyat

Biliyorum referans ve mesaj sayım hiç yok ama 5 6 sene önce forumun aktif kullanıcılarındandım. sonra teknolojiden uzaklaişın giriş hesap bilgilerimi unutmuşum eski hesabıma bir türlü giriş yapamadım bu konu hakkındada bana yardımcı olabilecek yönetici arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
    Eski Hesabım : http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=649768

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memo106GTİ -- 30 Haziran 2015; 19:46:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.