Şimdi Ara

SATILIK VEYA TAKASLIK NOTE 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 5
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK VEYA TAKASLIK NOTE 5
    Telefon 4 aylık olup, bir kaç kılcal çizik haricinde sıfır gibidir.Ekranda temperli cam, silikon kılıfı ve şarj aleti ve orjinal kulaklığı kutusu vardır.

Gold renktedir, yurtdışı olup imei halledilmiştir,sorunsuzdur.

TAKAS İPHONE 6S VEYA 7 İLE OLUR
    Resimler için :
    541 912 7107
    whatsaptan atarım.
    FİYAT: 1400 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1402 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Van Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 e forumda tr garantili cihazlar var imei atılmış garantisiz ve güncelleme sorunu olan cihaza 1400 tl istemek ne kadar mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: knoll

1500 e forumda tr garantili cihazlar var imei atılmış garantisiz ve güncelleme sorunu olan cihaza 1400 tl istemek ne kadar mantıklı

arkadaşım garantili aldı bende bunu aldım onunkinin kalemi sıkıştı. 180 lira garanti para istedi kalem için. sonra arka tarafı çatladı yine para aldılar 2 telefon parası harcadı. :) şimdi sana soruyorum imei dışında garantili olmasının mantığı ne tonlarca para veriliyor.. telefonu dubai den 1300 liraya aldım Ülkemizde hala fiyatının 2000 lira üstü fiyatlarda satılmakta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Mi Note 3
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.