İstanbul içi olursa iyi olur SATILIK 150 YTL diye düşünüyorum ama tekliflere açığım P.M den TAKAS v3i veya v6 veya S.E m600i ile olur TEKLİFLER P.M den KUTU ve FATURA yoktur. Şarj Aleti USB Mx-60 Flaş Cihazın 8 veya 9 ay garantisi vardır nerden bakılır edilir bilmiyorum ama en az 8 ay garantisi vardır. Resimleri Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 Aylık Garantili PS4 PRO ve AA Oyunlu PSN Hesabı ASUS X555 LB i5 + 12 GB RAM + 256 GB SSD POWERBEATS 2 WIRELESS KULAKLIK SATILIK PS3 + 3 OYUN Fiyat : 570 İstanbul
cevapladım hocam görüselim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 Aylık Garantili PS4 PRO ve AA Oyunlu PSN Hesabı ASUS X555 LB i5 + 12 GB RAM + 256 GB SSD POWERBEATS 2 WIRELESS KULAKLIK SATILIK PS3 + 3 OYUN Fiyat : 570 İstanbul
quote:Orjinalden alıntı: echo666 p.m attım ilginç teklifiniz de cevaplandı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2 Aylık Garantili PS4 PRO ve AA Oyunlu PSN Hesabı ASUS X555 LB i5 + 12 GB RAM + 256 GB SSD POWERBEATS 2 WIRELESS KULAKLIK SATILIK PS3 + 3 OYUN Fiyat : 570 İstanbul