Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık vh192d Lcd Asus Monitor - İkinci El Satın Al 1 Ekim 2013 18:21 1 1 Satılık vh192d Lcd Asus Monitor - İkinci El Tertemiz ve sorunsuz ve çalışır vaziyette, hiç bir şekilde her hangi bir arıza yapmadı ve de servise gönderilmedi. sadece üst model bir monitör aldığımdan dolayı artık ihtiyaç duymuyorum. Bu yüzden satmaya karar verdim. Hangi kargodan gönderim yapılacağını alıcı seçebilir. Kargo ücretini alıcı öder. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Valve Index Controller HTC Vive SteamVR Base Station 2.0 [SATILDI] Hp Reverb G2 (V2 Kablo) [SATILDI] Satılık Ryzen 5 3600
güzel fiyat kaliteli bir urun. arkadaşı da iyi tanırım şimdiye kadar hiçbir yanlışı olmamıştır hayırlı satışlar emre :)
apocalips1453 kullanıcısına yanıt Sağolasın kardeşim :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Valve Index Controller HTC Vive SteamVR Base Station 2.0 [SATILDI] Hp Reverb G2 (V2 Kablo) [SATILDI] Satılık Ryzen 5 3600
fiyatı 100Tl ye indirdim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Valve Index Controller HTC Vive SteamVR Base Station 2.0 [SATILDI] Hp Reverb G2 (V2 Kablo) [SATILDI] Satılık Ryzen 5 3600