Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ***Satılık VOLTA VB1 elektrikli katlanır bisiklet*** Satın Al 5 Haziran 2023 15:01 1 1 ***Satılık VOLTA VB1 elektrikli katlanır bisiklet*** ***Satılık VOLTA VB1 elektrikli katlanır bisiklet***Garantisi devam ediyor. 250 Watt motor.Lityum bataryaDisk frenShimano 6 vitesMotor sorunsuzPil sorunsuz.Alüminyum katlanır pedalKışın dahi kullandım ve batarya saklama koşullarına riayet ettiğim için kapasite kaybı yok. Batarya beni 50-70km götürüyor (pedal da çevirerek kullanıyorum). Yaklaşık 2700 km de. Ara ara kullanıyorum, artabilir. Kullanmadan ötürü çizik vs var ama tüm aksamlar çalışıyor. Frenler iyi durumda. Not: Volta markası piyasanın en kaliteli ürününü sunduğunu idida etmez. Yeni teknolojiyi makul fiyata ürettiğini söyleyen bir firmadır.İlk ve tek sahibiyim. Bisikletimden çok memnunum. Bu bisikleti alarak hem hobi hem de ulaşım aracı edinmişim. Daha büyük boy bisiklet aldığım için satıyorum. SaygılarımlaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Haziran 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ***Satılık VOLTA VB1 elektrikli katlanır bisiklet*** indirimde: **RX 590 8GB SAPPHIRE RADEON NITRO+ SE** *** FX 8350 ISLEMCI + SOGUTUCU + ASUS 970 PRO ANAKART*** * * * Amd RX590 ekran kartli oyun sistemi * * *