Şimdi Ara

SATILIK X'TE +7/12 STR BASILI RAPTOR (ss eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • str de basılı olsa +10 rapy kadar atak vermez warriorda 1 str (4), 1 atack power (4,5) ap arttırıyo ortalama (71 lvl warriorda denenmiştir) o str basılı raptorun +9 kadar bile atak veremez
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::WaLLaCE:::

str de basılı olsa +10 rapy kadar atak vermez warriorda 1 str (4), 1 atack power (4,5) ap arttırıyo ortalama (71 lvl warriorda denenmiştir) o str basılı raptorun +9 kadar bile atak veremez

Up...
    +8 raptordan kesinlikle iyi bi item onu denedim... +9 geçsin onuda denicem ama burda behsettiğimiz item str basılı raptor ya kötülemeyin itemi Allah Aşkına belkide serwerda kimsede yok şu anda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: n00bzz

quote:

Orjinalden alıntı: :::WaLLaCE:::

str de basılı olsa +10 rapy kadar atak vermez warriorda 1 str (4), 1 atack power (4,5) ap arttırıyo ortalama (71 lvl warriorda denenmiştir) o str basılı raptorun +9 kadar bile atak veremez

Up...
    +8 raptordan kesinlikle iyi bi item onu denedim... +9 geçsin onuda denicem ama burda behsettiğimiz item str basılı raptor ya kötülemeyin itemi Allah Aşkına belkide serwerda kimsede yok şu anda...

item i kötülemiyorumda +9 dan ii atak vermez diyorum o item den danteye vermişti gm in biri
  • ss pls
  • Up...
  • belli bir lvl dan sonra raptor +8 kadar ap vermez.str ler fazla ap vermez silahin ap si daha fazla verir.69 lvl da 1 str 8 attack arttiriordu ancak 2 silah ap si 40 kadar arttiriordu(+8 glave - +7 raptor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: elizeR

belli bir lvl dan sonra raptor +8 kadar ap vermez.str ler fazla ap vermez silahin ap si daha fazla verir.69 lvl da 1 str 8 attack arttiriordu ancak 2 silah ap si 40 kadar arttiriordu(+8 glave - +7 raptor)

Alıcı aranıyo... bu konuyu tartışmayalım artık kesindir ki +8 rap tan daha fazla atack weriyo..
  • Up...
  • no ss no güven diye bişey duymamışsın anlaşılan kimse ss görmeden inanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

no ss no güven diye bişey duymamışsın anlaşılan kimse ss görmeden inanmaz

Walla doğru dürüst ilgilenen biri olmadı olsa hemen yollarım msn den resmini kolay iş o...
  • ss koysan ilgi görebilir :D
  • Arkadaşım bu forumun değerini bil bak ben +6 ss sattım bugün forum sayesinde.. forum sayesinde ama forumdan birine gitmedi ayrı konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adelite

Arkadaşım bu forumun değerini bil bak ben +6 ss sattım bugün forum sayesinde.. forum sayesinde ama forumdan birine gitmedi ayrı konu.

Saol arkadaşım ss koydum bakalım inş. alıcı çıkacak :P
  • quote:

quote:

belli bir lvl dan sonra raptor +8 kadar ap vermez.str ler fazla ap vermez silahin ap si daha fazla verir.69 lvl da 1 str 8 attack arttiriordu ancak 2 silah ap si 40 kadar arttiriordu(+8 glave - +7 raptor)

Alıcı aranıyo... bu konuyu tartışmayalım artık kesindir ki +8 rap tan daha fazla atack weriyo..

pffffff belliki sen hiç +8 raptor kullanmamışsın bunun verdiği 12 str 70 lvl bi adama *4 yani 48 bilemedin senin için 60 atack versin. raptor 8 le 7 arasında 12 atack power fark var ve bi atack power ortalama yine 70 lvl bi adama 30 veya 28 tam olarak rakamı hatırlamıyorum atack veriyo yani bu raptorun +8 den bırak ii olmasını yerini bile tutması mümkün değil. ayrıca str o kadar önemli bişey değil silahlarda boşuna poison denen şey konmamış poison atack sizin scream ve 75 lvlde masterda olan defans kırma gibi vuruşlarınız için çok önemli.bunu anlamak için arkadaşlar raptor 8 ve toto8 hanguk 8 i ayrı ayrı takıp cz ye çıkabişlirler. raptorda poison defansı olan adamı çakmak için 2-3 kişinin birden vurması lasım ancak toto8 hanguk8 kullandığınızda scream vurduğunus 5 kişiden 4 ü çakılıyor nerdeyse çünkü toplam 180 poison atack oluyo. bu demek değildirki raptorun poisonu bi işe yaramıyo oda şahit olmuşsunuzdur ii çakıyo yerine ancak diğeri kadar etkili değil. neyse sadede gelirsek bu silah edit medit anlamam banlananada rastlamadım ancak kesinlikle raptor 7 den (poisonlu) çok farklı değil hatta yerine göre kötü yerine göre ii.

• quote:

Orjinalden alıntı: MUTT

quote:

quote:

pffffff belliki sen hiç +8 raptor kullanmamışsın bunun verdiği 12 str 70 lvl bi adama *4 yani 48 bilemedin senin için 60 atack versin. raptor 8 le 7 arasında 12 atack power fark var ve bi atack power ortalama yine 70 lvl bi adama 30 veya 28 tam olarak rakamı hatırlamıyorum atack veriyo yani bu raptorun +8 den bırak ii olmasını yerini bile tutması mümkün değil. ayrıca str o kadar önemli bişey değil silahlarda boşuna poison denen şey konmamış poison atack sizin scream ve 75 lvlde masterda olan defans kırma gibi vuruşlarınız için çok önemli.bunu anlamak için arkadaşlar raptor 8 ve toto8 hanguk 8 i ayrı ayrı takıp cz ye çıkabişlirler. raptorda poison defansı olan adamı çakmak için 2-3 kişinin birden vurması lasım ancak toto8 hanguk8 kullandığınızda scream vurduğunus 5 kişiden 4 ü çakılıyor nerdeyse çünkü toplam 180 poison atack oluyo. bu demek değildirki raptorun poisonu bi işe yaramıyo oda şahit olmuşsunuzdur ii çakıyo yerine ancak diğeri kadar etkili değil. neyse sadede gelirsek bu silah edit medit anlamam banlananada rastlamadım ancak kesinlikle raptor 7 den (poisonlu) çok farklı değil hatta yerine göre kötü yerine göre ii.

Walla sadece gülüyorum başkada bişi demiyorum adam üşenmemiş 15 satır yazı yazmışş...
    Bu Raptor +8 Raptor dan iyi tmm mı +8 Raptordan iyi +8 Raptordan iyi +8 Raptordan iyi...
    Bu Raptoru kullansaydın +12 str nin değerini anlardın ama malesef tek işiniz kötülemek ayrıcada ben tartışma topci açmadım satış yapıyorum ilgilenenler warsa gelsinler werelim raptoru taksınlar bakalım apleri artıyo mu düşüyo mu ona göre fiyat biçsinler ben direk şu fiyat da demedim çünkü bu itemden herhangi başka birinde yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Walla sadece gülüyorum başkada bişi demiyorum adam üşenmemiş 15 satır yazı yazmışş...
    Bu Raptor +8 Raptor dan iyi tmm mı +8 Raptordan iyi +8 Raptordan iyi +8 Raptordan iyi...
    Bu Raptoru kullansaydın +12 str nin değerini anlardın ama malesef tek işiniz kötülemek ayrıcada ben tartışma topci açmadım satış yapıyorum ilgilenenler warsa gelsinler werelim raptoru taksınlar bakalım apleri artıyo mu düşüyo mu ona göre fiyat biçsinler ben direk şu fiyat da demedim çünkü bu itemden herhangi başka birinde yok...

he tamam iyi iyi dediğin olsun.belliki oyunu hiç bilmiyosun.sen iyi diyosan iyidir o saman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

he tamam iyi iyi dediğin olsun.belliki oyunu hiç bilmiyosun.sen iyi diyosan iyidir o saman.

Arkadaşım dediğim gibi ben tartışma topici açmadım...
    Bu arada oyunu hiç bilmediğim yönündeki yorumun hiç hoş deil ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum 65+ 5 tane charım war elimden senin aklına hayaline gelmeyecek itemler geçti zamanında serwerın çok ünlü warriorları ile lvl kasardım ben (nick wermek istemiyorum) ayrıcada +8 raptorla denedim ben yani +8 den kötüdür eleştirilerinizi anlamadım YANİ DENEDİM DENEDİM +8 RAPTORLA DENEDİM +8 raptan daha ii bi item.. Anlamıyorum neden böyle saçma yorumlar yapıyorsunuz...

• benim yorum yapmaktaki amacım senin itemini kötülemek değil.itemin güsel az bulunan bişey ancak madem burası bir forum bir bilgi paylaşım platformu o saman bende bilgimi paylaşıyorum bilmeyen arkadaşlar varsa örensin istiyorum. şu bir gerçektirki O SİLAH RAPTOR +8 LE BOY ÖLÇÜŞEMEZ. şimdi adam oyun bilmio ve aaa strli raptor görmüş ilk defa ve insanlar bu raptor 9 hatta 10 kadar atack veriyo gibi saçmalıklar ileri sürüyolar. bu adam gelse sana kardeşim item yok ama ytl ile alıcam dese vericeksin yada ben ytl ile satmam diceksin oda bu sefer gidicek ytl ile assas itemi alıp takas edicek.ben sonucu bildiğim için böle yapıcak insanları uyarmak istedim. senle bi alıp veremediğim yok ben ayrıca alıntı yaparken silahı satanın sen olduğunu bilmiodum sadece baktım çok iddialı bir şekilde raptor8 den ii olduğunu sölüyosun ona şaşırdım. çünkü ben yukarıda saydığım raptor-toto hanguk-toto impact-iron impact-hell breaker gibi silahların hepsinin 8 ini kullandım ve ayrıca str8 veren philumla (rare) normal philumda karşılaştırdım anlatmak istediğim hurafelere inanmayın BU SATTIĞIN SİLAHIN RAPTOR+7 DEN ÇOK DA FASLA Bİ FARKI YOK BUNU SENDE ADIN GİBİ BİLİYOSUN.amacım tartışmak falan değil sadece bilgimi tecrübemi paylaşmak.

• quote:

benim yorum yapmaktaki amacım senin itemini kötülemek değil.itemin güsel az bulunan bişey ancak madem burası bir forum bir bilgi paylaşım platformu o saman bende bilgimi paylaşıyorum bilmeyen arkadaşlar varsa örensin istiyorum. şu bir gerçektirki O SİLAH RAPTOR +8 LE BOY ÖLÇÜŞEMEZ. şimdi adam oyun bilmio ve aaa strli raptor görmüş ilk defa ve insanlar bu raptor 9 hatta 10 kadar atack veriyo gibi saçmalıklar ileri sürüyolar. bu adam gelse sana kardeşim item yok ama ytl ile alıcam dese vericeksin yada ben ytl ile satmam diceksin oda bu sefer gidicek ytl ile assas itemi alıp takas edicek.ben sonucu bildiğim için böle yapıcak insanları uyarmak istedim. senle bi alıp veremediğim yok ben ayrıca alıntı yaparken silahı satanın sen olduğunu bilmiodum sadece baktım çok iddialı bir şekilde raptor8 den ii olduğunu sölüyosun ona şaşırdım. çünkü ben yukarıda saydığım raptor-toto hanguk-toto impact-iron impact-hell breaker gibi silahların hepsinin 8 ini kullandım ve ayrıca str8 veren philumla (rare) normal philumda karşılaştırdım anlatmak istediğim hurafelere inanmayın BU SATTIĞIN SİLAHIN RAPTOR+7 DEN ÇOK DA FASLA Bİ FARKI YOK BUNU SENDE ADIN GİBİ BİLİYOSUN.amacım tartışmak falan değil sadece bilgimi tecrübemi paylaşmak.

Sewgili arkadaşım sen ısrarla anlamak istemiyosun ama o itemi ben denedim diyorum sana ya kendi charıma wardı +8 Raptor we bu item ben tenezzül edipte +8 Raptoru takmıyodum çünkü atağım düşüyordu...
    BEN ADIM GİBİ BİLİYORUM Kİ BU İTEM +8 RAPTORDAN DAHA İYİ yeterli olmuştur sanırım...

Benim 61 lvl charımda 2k dan fazla ap war bu itemle Allah Aşkına sen neden bahsediyosun ben anlamadım...

Bu arada hakkikatten +7 normal bi raptordan farkı yok sadece 12 str cnm ne olacak ki 12 str dediğin nedir dimi ama +7 setini +8 yaparsın +15 str ilaven olur ne war yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n00bzz -- 13 Aralık 2006; 4:03:54 >

• hım ssde gelmiş gzl item edit mi yaptırdın? bende +8den daha ii olacağını düşünüyorum ama legal mi orası şüpheli o yüzden +8 raptor tercih ederim kendi görüşümdür bu hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.