hım ssde gelmiş gzl item edit mi yaptırdın? bende +8den daha ii olacağını düşünüyorum ama legal mi orası şüpheli o yüzden +8 raptor tercih ederim kendi görüşümdür bu hayırlı satışlar
ßuda Cyhperdan ßir SS Fire Drake"den Sonra ßöyle İtemler Çıkmaya ßaşladı
Up...
Ya arkadaslar siz neyin tartışmasını yazpıosunuz ? adam itemi koymuş size ne kdr ap verir ne kdr vermez demio hayret bişisiniz yok danteye vermişler verdilerde ne oldu adam 6 kere heck yedi bırak onu sen itemi alcaksan al almıcaksan yorum yapma! wariorum olsa kesin alırdım ama xigenonda priestim war
quote:
Orjinalden alıntı: m3p
Ya arkadaslar siz neyin tartışmasını yazpıosunuz ? adam itemi koymuş size ne kdr ap verir ne kdr vermez demio hayret bişisiniz yok danteye vermişler verdilerde ne oldu adam 6 kere heck yedi bırak onu sen itemi alcaksan al almıcaksan yorum yapma! wariorum olsa kesin alırdım ama xigenonda priestim war
+999999999
Walla bi sen yorum yaptın adam gibi teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: n00bzz Sanki hayatlarında +7/12str raptor görmüşler sabır sabırrr
Raptor'a str basmakta ne varki al kağıdını bas alla alla
quote:
Orjinalden alıntı: MJ_Erkal
quote:
Orjinalden alıntı: n00bzz Sanki hayatlarında +7/12str raptor görmüşler sabır sabırrr
ßasta Görelim ßasabiliyormusun.Sadece Posion ßasabilirsin Str Dex Vs ßasamazsın Silahlara ßu İtemler Fd"den Sonra Çıkmaya ßaşladı .ßişey ßilmiyorsan Konuşma Daha İyi
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
quote:
Orjinalden alıntı: MJ_Erkal
quote:
ßasta Görelim ßasabiliyormusun.Sadece Posion ßasabilirsin Str Dex Vs ßasamazsın Silahlara ßu İtemler Fd"den Sonra Çıkmaya ßaşladı .ßişey ßilmiyorsan Konuşma Daha İyi
Yalnız bendeki item FD den sonra elime geçmedi ben nerdeyse x açıldığından beri kullanıyorum bu itemi...
Fd"den Önce Hiç Görmedim Knight EMpire Zamanında Kaldı Diyecem Ordan Kalsa Rare İtem Olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
Fd"den Önce Hiç Görmedim Knight EMpire Zamanında Kaldı Diyecem Ordan Kalsa Rare İtem Olurdu
Daha Knight Empire olmadan önceden kalma... Biz o samanlar şimdiki priwate serwerların oynadığı clientte oynuyoduk... Yani galiba...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme