Şimdi Ara

Satılık Xbox 360 Arcade + 50'lik Verbatim boş dvd (320 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ÜRÜN SATILMIŞTIR

Merhaba arkadaşlar,

2009 10. ay üretimli Jasper Xbox 360 Arcade makinemi satıyorum. Fw'si 3.0'dır.

Çok fazla kullanamadım, ps3 ve fwsiz xbox'ımı kullandığımdan bu konsola vakit ayıramıyordum ve satmaya karar verdim.

Dediğim gibi çok az kullanılmıştır, herhangi bir arıza veya ban vs. yoktur. Kutusu aynen durmaktadır.

Cihazla birlikte 100 tlye aldığım Verbatim 50'lik boş çift katmalı dvd de gönderilecektir, böylece dvd alma derdiniz olmayacak. Sadece 1'ini kullandım (Medal of Honor için) diğerleri duruyor.

Ürünle birlikte hdmi kablosu da hediye edeceğim. Gamepad ve adaptör de pakete dahildir.

İstediğim fiyat 320 tl olup kargo ücreti alıcıya aittir. Daha önce de bu forumda Xbox 360 konsol ve oyun satışlarım olmuştu, güven yönünden endişeniz olmasın.

Resimler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 23 Şubat 2013; 13:39:13 >

• fiyat çok iyi çokda durmaz burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

fiyat çok iyi çokda durmaz burda

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evde boş duracağına nakite çevirmek istedim, 3-5 liranın hesabını yapmayı sevmediğimden fiyatı düşük tuttum özellikle.
  • Ürün bukalemuns'a satılmıştır. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 23 Şubat 2013; 13:38:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.