Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK / TAKASLIK XBOX SERİES S Satın Al 9 Mart 2023 12:30 1 1 SATILIK / TAKASLIK XBOX SERİES S Ürün temizdir, garantisi yok. Yanında GP nin 2700 mh 4 adet pili ve orjinal şarj aletide verilicektir. Elden ring için satın almıştım zaten pek vaktim olmuyor hevesimide aldım evde cihaz yatıyor pek kullanamıyorum. Sadece nintendo switch cihazlarla yada gaming sistem veya laptoplarla (+) (-) si neyse konuşarak ankara içi elden takası değerlendirebilirim onun dışında takas düşüncem yok. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tokat,Turhal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SERİES S 7600 TL !!! SATILIK XBOX SERİES S SATILIK / TAKASLIK XBOX SERİES S SATILIK CRONUS ZEN