Şimdi Ara

Satılık Xbox series s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Xbox series s

Xbox series s konsolumu satıyorum faturaları her şeyi var sadece kutusu bulunmamakta her hangi bir sorun yok konsolda veya kolda ekim ayında almıştım Microsoft Türkiye garantili

gamepass ve oyunlarla birlikte 6600 TL bırakabilirim gamepass tarihi ise 2024 yılında biticek oyunlar ise hogwarts legacy fifa 23 call of duty mw 2 cyberpunk 2077 vb

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yazılan fiyatlara hayret ediyorum. Siz de 6600 yazmışsınız. Yahu malum sitelerde 1 yıl microsoft 1 yıl ithalat garantili aynı ürün SIFIR, açılmamış bandrollü ürün 7000 lira. Ortalık kendini akıllı sananlarla dolmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 16 Mart 2023; 8:7:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fensinn kullanıcısına yanıt

zorlayan mı var hocam git 0 al o zaman

• extra oyun + gamespass oldugunu belirtmis satici. Yorum yaparken ilan icerigine bir dikkat etmek lazim. Suan en f/p cihaz piyasadaki bence. Sadece fifa 23 ve Hogwartsin fiyati zaten belli. Iyi satislar hocam  

• slm 5500 bugün alırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.