Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Xbox Series S - 1.5 Sene garantili Satın Al 26 Haziran 2022 12:55 1 1 Satılık Xbox Series S - 1.5 Sene garantili Merhabalar, yurtdışından satın aldığım, garantisi TR'de de geçerli, faturasını paylaşacak olduğum Xbox Series S cihazımı satışa çıkarıyorum. Sebebi, artık oyun oynamıyor olmamdır. Herhangi bir problemi yok, orijinal tüm aksesuarları bulunuyor. Kutusu da duruyor. Fiyat tek ve pazarlıksız, şu aralar bundan daha fazla fiyatlara rastlıyorum. Umarım bu fiyat uygundur. Teslimatı denizli veya aydın elden, diğer türlü önce havale eft, akabinde kargo şeklinde yapabiliriz. Ayın 28'ine kadar şehir dışında bulunuyorum. Bu yüzden kargolamayı veya elden teslimatı o tarihte yapacağım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EA FC 25 PS5 Secondary - PS4 Pri + Helldivers 2 PS5 Pri Bol oyunlu PS5 Pri hesabı + 2.5 Sene PS Deluxe PS4 Pri Hak - PS Plus Deluxe 3 Yıl + Oyunlar Satılık Xbox Series S - 1.5 Sene garantili