Şimdi Ara

Satılık Xbox Slim 4gb +XKEY+Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selam arkadaşlar istemeyerekde olsa bu ilanı actım. Başlıkta ürün satılıktır .

HİÇBİR ÜRÜNÜN AYRI SATIŞI YOKTUR//Keyfi satışdır suan kutulandı bekliyor kenarda acelesi yoktur ölü fiyata verilmeyecektir.Pazarlık yapılır

Satış nedeni: Universite uzatmam nedeni ile satış kararı aldım.

Fatura tarihi nedir?

16.07.2013

Üründe Çizik Çarık Kırık Patlak varmı ?
    -Hiçbir yerinde en ufak bir çizik yok kırık yok kılcak çizik bile yok.Özellikle 4gb aldım mat kasa 250gb olan modeller koydugun yerde çiziliyor.

Ürün neden 4gb tercih ettin?

Xkey olunca hdd bir anlamı kalmıyor lazım olursa eger usb takıp bellek şeklindeyapabiliyorsunuz. Zaten oyunları indirip iso halini oynadıgınız için sadece güncelleştirme gibi şeylerde gidiyor onuda 4gb yetiyor. Ekstra isteyen 16gb usb takıp sorunsuz kullanır.

Fiyatta indirim varmı ?

Ufak bir ikram yapılır ama peşin ödeyecem diyip komik rakamlar yazmayın lütfen.Zaten cihaz peşin satılıktır.Tercihen elden gelip alınmasıdır.İzmir dışı almak isteyen Önce ücret sonra kargo şeklinde yollanır.Forumdan 2defa ps3 aldım 1tane xbox aldım. 2tane ps3 sattım 1xbox sattım bu 2.xbox hepsi sorunsuz geçti.

Yanında neler gelecek ?

1-Orjinal kutudan cıkan Xbox Controller 1adet.
    2-Sonradan ücret ödeyip aldıgım usb sarj kiti
    3-Kutudan cıkan bütün apartlar tüplü tv baglanacak kablo vs.
    4-Hdmi kablosu
    5-Fatura ve garanti belgesi

Garanti durumunu açıklarmısın?

Evet arkadaşlar burda bir ayrıntı var hemen anlatayım.Cihaz 0 olarak kahraman elektronikten alındı.Sonrada xkey takılmadı oda kahraman elektronikte oldugu için ürün Yani xbox ve xkey 2yıl garantilidir.Aldıktan 1hafta sonra civari bir yazılım denemesi yaparken xkeyi bozdum yolladım kahraman elektronige ücretsiz yapılıp 1gün sonra kargolandı.Bu tarz ürünlerde garantsiz olmasını sevmedigim için çünkü birşey olsa ugraşdur kahraman dan aldım daha fazla verip.Yani alacagınız ürün yaklasık 20 ay garantisi var.

Ürünü alsak nezaman kargo yapılır?

Aldıgınız gün kargo şubesi kapanmamış ise o gün kargolanır.Yoksa en geç ertesi gün sabah kargoya verilir.

Arkadaşlar detaylıca herşeyi anlattım çok detaylı resimler koydum lütfen gereken şeyleri sorun pm ile.

Resimler:

HİÇBİR ÜRÜNÜN AYRI SATIŞI YOKTUR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 31 Aralık 2013; 18:30:11 >

• kol ve şarj kitini ayrı satarsanız talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14_cemal kullanıcısına yanıt
    Bukadar detaylıda yazsam hep bir açık oluyor

Ekledim konuya eyvallah:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bukadar detaylıda yazsam hep bir açık oluyor

Ekledim konuya eyvallah:)

ne demek çok sağol hayırlı satışlar :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatta revize şart konunu baltalamak istemem ama şuan 4gb slim modeli 389TLhttp://www.n11.com/microsoft-xbox360-4-gb-oyun-konsolu-P15694512 xkey ve sarj kitide fiyata o kadar etki etmese gerek. dostana bir hatırlatma yanlış anlama hayırlı satışlar
  • Rockn Rolla kullanıcısına yanıt
    Yok yanlış anlamam.Acıklıyayım.

390tl xbox.15 tl kargo Düz hesap 400.
    275 TL xkey aldı + 7tl kargo ödedi.
    Xkeyi ve xbox montaja göturdu/yolladı 50tl montaj 30tl kargo git gel.
    Sarj aparatı aldı 25tl +5tl kargo

Bunların hepsini 800tl civarina geldi.

Elinde nevar ? Garanti dışı kalmış xbox. 2gün sonra birşey olsa para vermesi gerekecek. benim garnatiye yolladım şey ücreti yapımı 50tl. 15 gidiş 15geliş 30da kargo vs.Fiyatlara son derece hakimim 1ay araştırarak aldım .Daha iyisi varsa ordan alsınlar fiyatda ufakda olsa indirimde var.Bu üründe 0 dan farksız zaten 0 diye jelatinlesem kimse anlamaz.+2yıl garanti için hem 0 gibi cihaz alacaksın hem daha uczua alıcan hem 2yıl garantin olacak daha ne olsun :)

Not:garantisiz 2yıllık xkeyler 650 700tl gidiyor. fiyat uygundur .Başlıkta yazdıgım gibi keyfi satışdır asla ölü fiyatına vermeyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 18 Eylül 2013; 21:50:25 >

• anlıyorum dostum yeterince açıklayıcı güzel ürün o zaman ne diyeyim hayırlı satışlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık PS4 500GB
    7 yıl önce açıldı
    SATILDI // PS4 500GB Slim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda nadir bulunacak dürüst karakterdedir bu kardeşimiz.Söylemeden geçmek istemedim.
    Hayırlı satışlar Dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 18 Eylül 2013; 22:58:05 >
  • Satışdan çekilmiştir. Teklif veren arkadaslara teşekkurler zaruriyet durumu ortadan kalktı bir süreligine satmaktan vazgeçiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.