Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden Satın Al 11 Haziran 2018 17:54 1 1 [Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden Merhaba dostlar yıllar önce aldığım ve uzun süredir benimle beraber olan, hiçbir sıkıntısını çekmediğim XBox360 S'imi (250GB) satmak istiyorum. Cihaz kutuludur, iki adet xbox360 kolu vardır, onlar da sıfır gibidir. Oyun oynadığım zaman çok özenle açıp oynayıp kapatmışımdır. Cihazım FW'lidir, sanırım 4.0 idi sürümü ama emin değilim. Bir çok oyunu mevcut ama hepsini ya kendim indirip çektim veya çekilmiş olarak satın aldım, hiçbir oyunu orjinal değil ama orjinal oyunu da FW'li cihazlarda çalıştırabiliyorsunuz. Aşağıya resimleri ve tüm kutu içeriğini yazacağım, oyunların çoğu çalışıyor, zaten bir dvd yazıcınız var ise çift taraflı DVD alarak istediğiniz kadar oyunu orjinal olmayan şekilde oynayabilirsiniz. Pazarlık yapılır.Kutu içerikleri:+Konsolun kendisi XBox360 S 250GB+Adaptör+2 Adet Wireless Kol+15 Adet Orjinal Olmayan Oyun oyunListesi{Tekken5Dragon Ball Z Ultimate TenkaichiGTA 5 (Nadiren oyuna girerken takılıyor ama açıp kapatınca düzeliyor, DVD'den kaynaklı)GTA 4Assassins Creed RevalationsThe Evil WithinWatch DogsGears of War 3BlurForza HorizonNaruto Ultimate Ninja Storm 3FIFA 12NBA 2K13 (Bu oyun da nadiren takılıyor)Halo Combat Evolved (Anniversary Edition)Need for Speed RivalsThe Walking Dead - Game of the year edition}Not: Ankara'da çalışmaktayım, o yüzden elden Ankara içi satmak istiyorum. Haftasonları kızılay veya ankamall gibi ulaşımı kolay bir yerde buluşulabilir. Bir kahve içerken alışverişimizi yaparız. İyi günler dilerim.İlgilenen olursa ve pazarlık yapmak isterseniz, forumdan PM ile ulaşabilirsiniz, fiyatta anlaşırsak telefonlaşarak buluşuruz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Logitech F710 [Garantili + Faturalı] [Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden