Şimdi Ara

[Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden
    Merhaba dostlar yıllar önce aldığım ve uzun süredir benimle beraber olan, hiçbir sıkıntısını çekmediğim XBox360 S'imi (250GB) satmak istiyorum. Cihaz kutuludur, iki adet xbox360 kolu vardır, onlar da sıfır gibidir. Oyun oynadığım zaman çok özenle açıp oynayıp kapatmışımdır. Cihazım FW'lidir, sanırım 4.0 idi sürümü ama emin değilim. Bir çok oyunu mevcut ama hepsini ya kendim indirip çektim veya çekilmiş olarak satın aldım, hiçbir oyunu orjinal değil ama orjinal oyunu da FW'li cihazlarda çalıştırabiliyorsunuz. Aşağıya resimleri ve tüm kutu içeriğini yazacağım, oyunların çoğu çalışıyor, zaten bir dvd yazıcınız var ise çift taraflı DVD alarak istediğiniz kadar oyunu orjinal olmayan şekilde oynayabilirsiniz. Pazarlık yapılır.

Kutu içerikleri:

+Konsolun kendisi XBox360 S 250GB
    +Adaptör
    +2 Adet Wireless Kol
    +15 Adet Orjinal Olmayan Oyun

oyunListesi{

Tekken5
    Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi
    GTA 5 (Nadiren oyuna girerken takılıyor ama açıp kapatınca düzeliyor, DVD'den kaynaklı)
    GTA 4
    Assassins Creed Revalations
    The Evil Within
    Watch Dogs
    Gears of War 3
    Blur
    Forza Horizon
    Naruto Ultimate Ninja Storm 3
    FIFA 12
    NBA 2K13 (Bu oyun da nadiren takılıyor)
    Halo Combat Evolved (Anniversary Edition)
    Need for Speed Rivals
    The Walking Dead - Game of the year edition
    }

Not: Ankara'da çalışmaktayım, o yüzden elden Ankara içi satmak istiyorum. Haftasonları kızılay veya ankamall gibi ulaşımı kolay bir yerde buluşulabilir. Bir kahve içerken alışverişimizi yaparız. İyi günler dilerim.

İlgilenen olursa ve pazarlık yapmak isterseniz, forumdan PM ile ulaşabilirsiniz, fiyatta anlaşırsak telefonlaşarak buluşuruz.[Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden[Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden[Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden[Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden[Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden[Satılık] XBox360 S 250GB FW'li, Sorunsuz, Oyunlu - Ankara içi elden
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.