Şimdi Ara

Satilik XDA mini (MDA Cmpact,Qtek S100, I-Mate ) Bluetooth Kulaklik Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Böyle bir Konu Acmak istemezdim ama Bu seferlik Böyle oldu.
    Satilik XDA mini (MDA Cmpact,Qtek S100, I-Mate ) Bluetooth Kulaklik,la Beraber Yeni Hic Kullanilmamis Almanya,dan Faturali isteyen Arkadaslar buraya istedigi fiyati teklif verebilirler. veya Bana PM olarak bildirebilir.

IMEI Numaralari icin bir Hatirlatma yapayim,Akliniza soru isareti gelmesin.
    Satin alan kisi 13.12.2005 Tarihine Kadar Sorunsuz Kayidini yaptirabilirler.

Satilik XDA mini (MDA Cmpact,Qtek S100, I-Mate ) Bluetooth Kulaklik Hediye

Emir Kaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Kaya -- 12 Ekim 2005, 0:45:40 >

• emir bey kesinlikle yanlış anlamayın size muhalefet olmak için yazmıyorum da bu imei kayıt için gerekli bilgiyi nerden edindiniz

benim bildiğim 15 07 2005 tarihine kadar aktif olmuş gsm ler kayıt yaptırılabilecek kanun cıktıktan sonrakıler için kayıt soz konusu değil

bir de bu faturalılar için kayıy imkanı sağlıyacaklarmış sizinkiler de faturalı olacak sanırım ama kesin bir bilgiye hiçbiryerden ulaşamadık
  • Şehir neresi?
  • emir bey istanbula gelicek diye biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOND -- 12 Ekim 2005, 23:40:59 >
  • Arkadaslar Gecen Televizyonda Haberlerde Gördüm 13.Aralik 2005 Tarihine kadar Kayit yapilmasi gerekiyormus.
    Ilgilenen Arkadaslar fiyat verebilirler Sehir Malatya XDA mini Faturalidir !!!

KOND nerdesin usta Seni Buralarda görmek güzel Senin istemis oldugun Programi sunmustum,vede PM atmistim Ama senden bir Haber dahi Gelmemesi Aklima Takildi , Sonradan da Bosver Dedim Kapattim.

Emir Kaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Kaya -- 12 Ekim 2005, 18:02:33 >
  • Arkadaslar IMEI Numaralari icin Türk Telecom,a Email yazdim ve Cevabi Buraya oldugu gibi yaziyorum.!!!

Bilgi talebiniz incelenmistir. Telekomunikasyon Kurumu’nda kayitli olan GSM telefon makinelerinin IMEI numaralarinin guncelleme islemleri devam etmekte olup, 2813 sayili Telsiz Kanunu'nu degistiren 5392 sayili kanunun yayinlandigi tarihe kadar kayitlarimizda bulunan 12 milyon civarinda yasal olmayan GSM telefon makineleri ile ilgili olarak, Kurumumuzun ilgili diger Kurumlarla birlikte yapacagi teknik ve hukuki duzenlemeler sonrasinda, kayit disi GSM telefon makinesi kullananlara gonderilecek kisa mesaj (SMS) ve basin yoluyla istenecek belgelerle Telekomunikasyon Kurumu’nun gosterecegi yerlere basvurmalari duyurulacaktir. Belgesi olanlar kayitlarini ucretsiz, belgesi olmayanlar 5 YTL odeyerek yaptirabileceklerdir. 13 Aralik 2005 tarihine kadar kayit yaptirmayanlarin telefonlari haberlesme sebekelerinden hizmet alamayacaktir.
    Yasa yayimlandigi tarihten itibaren yururlukte oldugundan sozu edilen kayit islemleri yasanin yayimlandigi tarihten once Kurumumuz kayitlarinda bulunan kayitsiz GSM telefon makinelerini ilgilendirmektedir. 5392 sayili kanunun 4. maddesinde ongorulen yonetmelik ve kurul kararlari ile yasanin uygulanmasina iliskin usul ve esaslar belirlenerek kamuoyuna duyurulacaktir.
    Bilgilerinizi rica ederim.

Daha fazla bilgi isteyen Arkadaslar Asagiya Bakabilirler.

Buraya Bakin

Emir Kaya

• emir panasonic x700 veriyim üste 400 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi 14T PRO Bluetooh Sorunu
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.