Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat (fiyat çok uygun) Satın Al 14 Aralık 2021 14:01 1 1 Satılık Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat (fiyat çok uygun) arkadaşlar eylül ayında satın almış olduğum ve sadece 15 gün kullandığım Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saati satmaya karar verdim. istediğim fiyat 350 TL dir.samsung gear 3 frontliner saatim arızalanınca garantiden gelene kadar kullanayım diye aldım . ve sadece 15 gün icerisinde samsung saatim gelince mi watch lite boşa cıktı. ürün kutusunda 1 aydır sıfır vaziyette yatıyordu. anca musait zaman bulabildim ve satış ilanını daha yeni açıyorum. ürün amazon.com.tr den alınmıştır. garantisi vardır.satıcısı amazon.com.tr dir. faturası kutusu aksesuarları herşeyi duruyor. fiyatını cok uyguna koyuyorum . aşağıdaki ilanda sıfır fiyatı da vardır. ürünüm ssıfır gibidir. cizik dahi yoktur. lütfen referanslarımı okuyunuz. kimseye pis cizik kirli ürün göndermem. titiz bir insanım. ürünün resimleri aşağıda dır.çok önemli dip not:arkadaşlar bende reel de ticaret yapan bir insanım. buraya yazdığım fiyatları insanlar 50 tl 100 tl kırpsın diye eklediğim fiyat değildir. yazdığım fiyat son fiyattır.kabul ederseniz iletişime geçin etmezseniz lütfen 350 tl ürün icin 250 olur mu_? 300 olur mu diye lütfen kimse kimseyi rahatsız etmesin. sıfırı 530 550 tl gidin ordan alın arkadaşlar. kimseye zorla bişey satmıyoruz. ben burda ögrencisi oluyor durumu olmayan oluyor diye fiyatı gayet uygun koydum sadece 10 gün taktım. 350 liraya satışa koydum. sıfırı 530 tl. daha ne olmasını bekliyorsunuz? 10 taktım diye 200 lirayamı satayım. yapmayın lütfen.amazonXiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saathttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08P57P577/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Ağustos 2023 Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 7600mhz CL36 DDR5 Ram SteelSeries QcK 3XL Gaming Mousepad (SIFIR KONDİSYONUN DA ) [SATILDI] ASUS ROG Gladius II Origin RGB Gaming Mouse (SIFIR) [SATILDI] Elgato Stream Deck MK.2 Beyaz