Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Xiaomi Wifi Router 3 Satın Al 12 Şubat 2018 22:40 1 1 Satılık Xiaomi Wifi Router 3 Router'ı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Kendi modemim ile arasında performans farkı görmedim bundan dolayı gereksiz buldum ve satıyorum. İncelemeleri youtube'da çokca mevcut. Düşük versiyon olan 3c değildir. Daha üst versiyon olan router 3 modelidir. Yurt dışından aldım aldığım ücrete satıyorum.Kutusu mevcuttur. Kutudan çıkan paketlemek için kullanılan torbalar bile durmaktadır. Alındığı gibi teslim edilecektir. İzmit içi elden teslim. Diğer illere önce havale sonra kargo yapılır. Kargo karşıdan olacak şekilde 90 liradır. Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Şubat 2018 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık LG 29WK600 Cooler Master Hyper H410R İşlemci Soğutucu Corsair Air 240 Kasa ve 3 Adet Fan ve 4lü Fan Çoklayıcı Gigabyte GP-750GM 80+Gold Full Modüler Güç Kaynağı (SATILMIŞTIR)