Şimdi Ara

Satılık Xiaomi yi aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    MErhabalar,
    Aksiyon kameram kırıldığından dolayı elimde kalan ürünlerdir. Hiçbirine ihtiyacım yok o yüzden erken satılması için uygun fiyat yazıyorum pazarlıksız.
    Xiaomi yi Orjinal çanta, Dış görünüm 10/10 iç sünger 10/8 (batarya şarj aleti için yeni yer yapıldığından bu puanı verdim.)-Fiyat:35TL
    Kingma Batarya, Kameram kırılmadan 3 5 saat önce n11 den satın aldım ancak hiç kullanamadım satıcı iade almadı,bende uğraşmak istemedim.ürün sıfırdır.
    Yanında şarj aleti ile birlikte vereceğim. Fiyat:35TL
    Kingma Housing birkaç kez su altında kullanıldı hiçbir sorunu yok ancak alt vida kısmında hafif pas lekesi var. Fiyat:20TL
    Xiaomi yi silikon kılıf, Yukardaki tüm ürünleri satın alan arkadaşa hediye edilecek.

Adana içinden elden teslim edilebilir. Diğer illere önce ödeme sonra kargo yapılır.
    Bu arada xiaomi yi 2 için de 1 adet sıfır kullanılmamış housing mevcut. Onu da yurtdışından yanlış satın almıştım kullanamadım duruyor. Fiyat:30TL

• Çanta ile ilgileniyorum resmini atabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.