Şimdi Ara

Satılık Yeni Toplanmış Kendi Taze Cevizimiz (İç)(Ayıklanmış olarak) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
8
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba
    ceviz kaldı mı hala? tekrar almak istiyorum. havale ile aldığımızda kargo ne kadar olacak?....
  • Evet şu anda hala bitmedi satış yapabilirim.Kargo olarak ptt kargo ile yollarım o halde,tüm türkiyeye 1kg 7.75,2kg 9tlye gidiyor.Gittigidiyorda olsaydı tüm türkiyeye 1kg 6 tlye +1kg 7 küsüre gidiyordu fakat orada komisyondan dolayı daha pahalıya satmak zorunda kalıyordum aynı miktarda para elime geçmesine rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 1 Mayıs 2016; 19:23:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    1 kg +kargo için kaç tl göndermeliyim? bu arada ben PTT cell kullanıyorum sanırım %20 indirim hakkım var..
  • merhaba,mesaj olarak gönderdim

• Ceviz reçeli yapmak için taze ceviz satışınız varmı ?
  • Ceviz reçelini şu ana kadar bilmiyordum : ) Baktım şimdi google dan.Malesef hocam,size yeşil ceviz lazım daha yeni olmuşlardan.yeşil ceviz ağuston sonu-eylül ayında bulunur.Şimdi annemin dediğine göre ceviz reçeli ceviz içlenmeden yapılıyormuş o zamanı da temmuz olarak söylüyor.Olduğu zaman hala arıyor olursanız ulaşın derseniz ulaşırım temmuz ayında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 8 Mayıs 2016; 0:43:47 >

• Bugün aldığım 2.5 Kg. ceviz elimize ulaştı.
    Şekli tadı kusursuz.
    Ben küçükken oturduğumuz Kadiköydeki evimizin bahçesinde bir ceviz ağacımız vardı.
    O ceviz ağacı sayesinde taze ilaçsız cevizin tadını kokusunu hala hatırlıyorum.
    Bu ceviz alışverişinde aynı tadı kokuyu yine aldım.
    Satan arkadaşa ve cevizi hazırlayan kıran ailesine çok teşekkür ederim.
    No ss No güven temalı resimler için buyurun aşağıya

Satılık Yeni Toplanmış Kendi Taze Cevizimiz (İç)(Ayıklanmış olarak)

• Hocam ceviz reçeli yapacağım, taze ince kabuklu yeşil ceviziniz varmı ?
  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için afiyet olsun : ) (bu arada satarken bilgi vermemişim,biliyor musunuz tam olarak bilmiyorum ama yazayım cevizleri 1 hafta yiyeceğiniz kadarını ayırıp kaseye vesaire koyun gerisini dolapta saklayın,sıcaklar da başlıyor cevizler kurtlanır eğer sıcakta kalırsa cevizlerde koruyucu ilaç vesaire yok ondan dolayı dolapta saklayıp 6-7 günlük yiyeceğiniz kadarını cıkararak yerseniz iyi olur) ,normalde ilk zamanlarda alınsa o beyaz şeyler de olmuyordu ama artık yavas yavas yeni cevizler olusacak 2-3 ay sonra,yani teorik olarak bu ceviz 9 aylık ceviz.tabi biz kabuklu olarak saklayıp sipariş geldikten sonra kırıp sonraki gün kargoya veriyoruz,fakat yine de ilk aylardaki gibi olmuyor cevizler,fakat tat olarak aynılar görüntüye bakmayın :D şahsen ben kendim bazen annemin bana kaseye koyduğu cevizlerin görüntüsünü beğenmeyebiliyorum bazen diyorum hatta "anne bi sattığımız cevizlere bak bi de bana koyduğun cevizlere bak" diye :D ama tad olarak iyiler. ben ilk topladığımızdan sonra kurutulduktan vesaire sonra da yiyordum spor yaptığım için günlük en az zaten 20gr yiyorum bazen kg alırken 60grama kadar çıktığım dahi oluyor,tat olarak hiçbir zaman fark olmadı,bazı farklar var onlar da ağaçtan ağaca kaynaklanabiliyor,biz cevizleri ayrı ayrı topladık normalde fakat kuruturken cevizler karışıyor,ağaçların bazıları yerli köy cevizi,bazıları da ziraat cevizi yani yine yerli fakat aralarında hafif tat farklılığı olabiliyor,ama kendi adıma ikisinin de tadı güzel.

zaten artık yavas yavas yeni ceviz mevsimi geliyor temmuz gibi yeni cevizler oluşur yeşil içi dolmamış olarak ondan sonra ağustos ayında içleri dolar biz de eylül ortası sonu gibi toplarız genelde bu şekilde oluyor.

@Extralarge malesef hocam,daha geçen hafta pazar günü köydeydik daha yeşiller oluşmaya başlamamış bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 11 Mayıs 2016; 12:53:58 >

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Haziran gibi toplanıyor. O zaman tedarik etme şansınız varmı ? Fiyat ne olur şöyle 5-10 Kg civarı alsak ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen geçen hafta köydeydim bizimkiler hiç haziran gibi toplanacağa benzemiyor :) daha yeşil olarak bile oluşmamışlardı baktığımda geçen hafta.Bu pazar günü yine köye gideceğiz fotoğraf çekip atarım oluşup oluşmadığı konusundaki son durum için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 11 Mayıs 2016; 12:50:37 >

• merhaba bende ceviz receli için ceviz arıyorum. 10 kılo kadar. benide eklermisiniz haber verileceklerin lstesine lütfen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.