Şimdi Ara

Satılık YGS-LYS kitapları (özellikle ucuz tuttum. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    öğrencinin halinden anlayarak zaten yeni kaynaklara aslında hiç bi farkları olmamasına rağmen yeni müfredat yazıyo diye bi ton para vericeksiniz. o sebeple bu ikinci ele çok para ayıramayacağınızı düşünerek. hem benim satmama değecek hemde sizin cebinizi çok yıpratmayacak fiyat veriyorum. haliyle kargoyada karışmıyorum. ama istediğiniz kargo şirketi ile (tercihen ptt) en ucuz şekilde yollamaya çalışırım. Eskişehir içinde olan var isede elden alışveriş yapabiliriz. iletişim için pm kullanırsnaı daha hızlı olur. konuya çok bakamayabilirim.
    VERDİĞİM FİYATLARIN OLDUKÇA UYGUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE KESİNLİKLE PAZARLIK YAPMAYACAĞIM.
    SORUBANKALARI VE DENEMELER

-----------------------------------------------------------------------------------
    FEM MAT2 Sorubankası: 4TL
    polinom-II derece denklem-parabol-eşitsizlik çözülmüş. türev integral az çözülmüş. geri kalan boş.

Fen Bilimleri Dershanesi FİZİK LYS ÇizgiÜSTÜ serisi: 5TL
    Vektör-moment-denge Basit Makineler ve elektrikten bir kaç soru çözülmüş gerisi boş.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Son 46 yılın çıkmış soruları Türkçe: 10 TL (sıfırı 20-25 küsür lira)
    50 küsür soru çözdüm kitap zaten hayvan gibi kalın 50 soru demek 2-3 sayfa falan demek yani sıfıra yakın sayılır.

Son 46 yılın çıkmış soruları Mat LYS: 3 TL
    ilk kısımlar(polinom II. derece denklem falan çözüldü)
    türev-integral-limit-matris determinant-dizi-seri 2008-2000-1990 a kadar falan çözüldü. yani 1990 öncesi boş durumda.

Son 46 yılın çıkmış soruları Kimya: 5 TL
    ilk temel kimya falan bi 10-15 sayfalık yer çözülü.
    organik 2006, gazlar 2000, kimyasal tepkimeler 2000, periyodik cetvel ve elektrokimya 1999 a kadar çözülü

Son 46 yılın çıkmış soruları Biyoloji: 5 TL
    Sistemlerin tamamı boş ondan önceki fotosentezdir hücresel solunum falan çözülü. (23 bölüm var 8 tanesi çözülmüş)

Son 46 yılın çıkmış soruları Mat YGS: 6 TL
    20 küsür soru çözülmüş geri kalan boş

----------------------------------------------------------------------------------

Uğur Dershanesi Soru Bankası Mat Geo LYS1: 3 TL çok tavsiye etmiyorum
    mat kısmı kısmen çözülmüş Geo kısmıda çok az çözülü

Uğur Dershanesi Soru Bankası Mat Geo LYS2: 4TL
    5-10 soru çözülü. içindeki konular permutasyon-kom.., karmaşık sayı, toplam çarpım, dizi, seri, limit, türev, integral, matris, determinan,t doğru, çemberde analitik, vektör, uzayda doğru, konik bir kaç tane daha var.

Uğur Dershanesi Soru Bankası Mat Geo YGS: 4 TL
    5 test çözülü 120 küsür test var

Uğur Dershanesi Soru Bankası Fizik LYS2: 4 TL
    belki 1-2 soru falan vardır. içinde Elektrikle lgili tüm konular, indiksiyon emk,amk vs, sığaç, rlc transformatör, tüm optik konuları, dalgalar ışık, radyoaktiflik falan.

Uğur Dershanesi Soru Bankası Kimya LYS2: 3 TL
    periyodik sistem, bileşikler, kimyasal değişim çözüldü.
    Enerji ve Organik Kimyada az çözülü.

Uğur Dershanesi Soru Bankası Biyoloji LYS2: 4TL
    Sadece Sistemler var ve kitap boş

Uğur Dershanesi Soru Bankası DilAnlatım: 3TL
    80 test var 20-30 soru çözülmüş.
    Zirve 10 lu MAT GEO denemeleri: 5TL
    dokunmadım. tertemiz duruyorlar.

Uğur 25 li YGS denemeleri Sosyal : 4TL
    25 taneden 3 tanesi çözüldü gerisi boş

Uğur 25 li YGS denemeleri Türkçe : 4TL
    25 taneden 5 tanesi çözüldü gerisi boş

Güvender 9lu Mat Geo Deneme seti video çözümlü:4TL
    7 adet matematik testi vardır. 2-3-4-5-6-7-8-9 numaralı denemelerin.

Final YGS Denemeleri 5-7-8 ve Güvender YGS denemeleri 8 sayıları var. 4ü toplam 2 TL
    ------------------------------------------------------------------------------------

KONUANLATIM
    Körfez Tarih Coğ Felsefe konu anlatım kitabının Coğrafya kısmı tamamiyle siyah beyaz bir A4 de 2 sayfa olucak şekilde fotokopi çekildi. 2TL

Tüm konu anlatım kitaplarının tanesi 1.5 TL dir.
    özellikle benim gibi biyo çok sevmeyen az öz bilsem yeter diyen biriyseniz inceliğine aldırmadan BİYO LYS2 konu anlatımını alın. fizik ve geo konu anlatımları bence zayıf ancak çok severek kullanan arkadaşlarımda vardı. onlara görede biyo çok zayıftı yani tercih sizin.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

öğrencinin halinden anlayarak zaten yeni kaynaklara aslında hiç bi farkları olmamasına rağmen yeni müfredat yazıyo diye bi ton para vericeksiniz. o sebeple bu ikinci ele çok para ayıramayacağınızı düşünerek. hem benim satmama değecek hemde sizin cebinizi çok yıpratmayacak fiyat veriyorum. haliyle kargoyada karışmıyorum. ama istediğiniz kargo şirketi ile (tercihen ptt) en ucuz şekilde yollamaya çalışırım. Eskişehir içinde olan var isede elden alışveriş yapabiliriz. iletişim için pm kullanırsnaı daha hızlı olur. konuya çok bakamayabilirim.
    VERDİĞİM FİYATLARIN OLDUKÇA UYGUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE KESİNLİKLE PAZARLIK YAPMAYACAĞIM.
    [size=5]SORUBANKALARI VE DENEMELER

FEM MAT2 Sorubankası: 4TL
    polinom-II derece denklem-parabol-eşitsizlik çözülmüş. türev integral az çözülmüş. geri kalan boş.

Fen Bilimleri Dershanesi FİZİK LYS ÇizgiÜSTÜ serisi: 5TL
    Vektör-moment-denge Basit Makineler ve elektrikten bir kaç soru çözülmüş gerisi boş.
    Son 46 yılın çıkmış soruları Türkçe: 10 TL (sıfırı 20-25 küsür lira)
    50 küsür soru çözdüm kitap zaten hayvan gibi kalın 50 soru demek 2-3 sayfa falan demek yani sıfıra yakın sayılır.

Son 46 yılın çıkmış soruları Mat LYS: 3 TL
    ilk kısımlar(polinom II. derece denklem falan çözüldü)
    türev-integral-limit-matris determinant-dizi-seri 2008-2000-1990 a kadar falan çözüldü. yani 1990 öncesi boş durumda.

Son 46 yılın çıkmış soruları Kimya: 5 TL
    ilk temel kimya falan bi 10-15 sayfalık yer çözülü.
    organik 2006, gazlar 2000, kimyasal tepkimeler 2000, periyodik cetvel ve elektrokimya 1999 a kadar çözülü

Son 46 yılın çıkmış soruları Biyoloji: 5 TL
    Sistemlerin tamamı boş ondan önceki fotosentezdir hücresel solunum falan çözülü. (23 bölüm var 8 tanesi çözülmüş)

Son 46 yılın çıkmış soruları Mat YGS: 6 TL
    20 küsür soru çözülmüş geri kalan boş

Uğur Dershanesi Soru Bankası Mat Geo LYS1: 3 TL çok tavsiye etmiyorum
    mat kısmı kısmen çözülmüş Geo kısmıda çok az çözülü

Uğur Dershanesi Soru Bankası Mat Geo LYS2: 4TL
    5-10 soru çözülü. içindeki konular permutasyon-kom.., karmaşık sayı, toplam çarpım, dizi, seri, limit, türev, integral, matris, determinan,t doğru, çemberde analitik, vektör, uzayda doğru, konik bir kaç tane daha var.

Uğur Dershanesi Soru Bankası Mat Geo YGS: 4 TL
    5 test çözülü 120 küsür test var

Uğur Dershanesi Soru Bankası Fizik LYS2: 4 TL
    belki 1-2 soru falan vardır. içinde Elektrikle lgili tüm konular, indiksiyon emk,amk vs, sığaç, rlc transformatör, tüm optik konuları, dalgalar ışık, radyoaktiflik falan.

Uğur Dershanesi Soru Bankası Kimya LYS2: 3 TL
    periyodik sistem, bileşikler, kimyasal değişim çözüldü.
    Enerji ve Organik Kimyada az çözülü.

Uğur Dershanesi Soru Bankası Biyoloji LYS2: 4TL
    Sadece Sistemler var ve kitap boş

Uğur Dershanesi Soru Bankası DilAnlatım: 3TL
    80 test var 20-30 soru çözülmüş.
    Zirve 10 lu MAT GEO denemeleri: 5TL
    dokunmadım. tertemiz duruyorlar.

Uğur 25 li YGS denemeleri Sosyal : 4TL
    25 taneden 3 tanesi çözüldü gerisi boş

Uğur 25 li YGS denemeleri Türkçe : 4TL
    25 taneden 5 tanesi çözüldü gerisi boş

Güvender 9lu Mat Geo Deneme seti video çözümlü:4TL
    7 adet matematik testi vardır. 2-3-4-5-6-7-8-9 numaralı denemelerin.

Final YGS Denemeleri 5-7-8 ve Güvender YGS denemeleri 8 sayıları var. 4ü toplam 2 TL
    ------------------------------------------------------------------------------------

[size=5]KONUANLATIM
    Körfez Tarih Coğ Felsefe konu anlatım kitabının Coğrafya kısmı tamamiyle siyah beyaz bir A4 de 2 sayfa olucak şekilde fotokopi çekildi. 2TL

Tüm konu anlatım kitaplarının tanesi 1.5 TL dir.
    özellikle benim gibi biyo çok sevmeyen az öz bilsem yeter diyen biriyseniz inceliğine aldırmadan BİYO LYS2 konu anlatımını alın. fizik ve geo konu anlatımları bence zayıf ancak çok severek kullanan arkadaşlarımda vardı. onlara görede biyo çok zayıftı yani tercih sizin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Eskişehirlisin. Galiba Uğur'da okumuşsun. İTÜ'ye bu sene mi geçen sene mi girdin?
    Ben de Eskişehirliyim ve Uğur Dershanesine gittim de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gLcK

Eskişehirlisin. Galiba Uğur'da okumuşsun. İTÜ'ye bu sene mi geçen sene mi girdin?

http://forum.donanimhaber.com/m_60578366/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

Orijinalden alıntı: gLcK

http://forum.donanimhaber.com/m_60578366/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Tamam bu sene girmişsin 94'lüsün galiba. Bizim ark.lardan biri zannettim de. Kusura bakma vaktini aldım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.