Şimdi Ara

satılık zotac 3070ti mining yapılmamış tr garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 satılık zotac 3070ti mining yapılmamış tr garantili

öncelikle herkese merhabalar kartın ilk sahibi benim öğrenci olduğum için uzun saatler oyun oynayarak kullandım kartın kutusu faturası tamdır hepsiburadadan alınmıştır kartın fotograflarını arayıp soran arkadaşlara özelden atarım siteye foto yükleyecek vaktim yok üzgünüm kart temiz kullanılmıştır üst modellerle arasına fark verıp takaslayabilirim tr nin heryerine anlaşmalı kargoyla uygun fiyata yollayabilirim yeni alıcısına hayırlı olsun detaylı sorularınız için iletişim:056338157250 fiyatta azda olsa pazarlık vardır

Not: takas sadece asus tuf,asus rog,msi gaming z/x 3080 lerle düşünürm saçma tekliflerle rica ediyorum gelmeyin herkese hayırlı satışlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : Nevşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• numarayı yanlış yazmışım iletişim05338157250

• Güncel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.